Inspiroitumassa ihanista esineistä!

 
 
SObloggarit olivat kutsuttuina viettämässä mukavaa iltaa Sisustussuunnittelu Mäkelä&Roos toimitiloissa Seinäjoella. Kyllä autossa menomatkalla mietin, että voisin välillä laittaa jalkaani jotain muutakin, kuin ne keltaiset Crocsin kumpparit, varsinkaan kun en ollut menossa sieniretkelle tai muuta vastaavaa. Jalkani vain magneetin tavoin yksinkertaisesti sujahtavat mieluiten keltaisiin kumppareihini. Onneksi paikalla oli toinenkin jalkineiden mukavuutta arvostava bloggari.
 
 
Suurena keinutuolifanina tämä perinteisen keinutuolin kehitelty malli lämmitti mieltä. Erityisesti rakastin noita puuhelmiä selkänojassa, mutta toki jalkatuen korkeudensäätökin herätti ansaittua positiivista myhäilyä.  


 
Tanskalainen Muubs oli yksi meille esiteltävistä uutuuksista. Betonia, puuta ja muita roheita materiaaleja oli ilo katsella ja värit miellyttivät minua. Kallo keskellä kattausta sopi kuin nenä päähän tuohon kokonaisuuteen, luonnonläheisiin karkeisiin materiaaleihin. Mä niin tarvitsisin kotiinkin tuollaiset sarvet ja nimenomaan poron sarvet, sillä  vaikkapa valkohäntäpeuran sarvet eivät ole ollenkaan noin sisustukselliset. Muubs valmistaa myös laajan valikoiman joulukoristeita, joista löytyy mm betoninen joulupallo.

 
Seurasin tuotteiden esittelyä ja mietin samalla voisiko jonkin noista kauniista valaisimista tehdä myös itse. Puuta ja betonia, pitkäikäisiä kestäviä materiaaleja.
 
Tuolla Ninaa kuunnellessa kävi mielessä jälleen, että olisi todella mukavaa käyttää joskus sisustusongelmien kanssa sisustussuunnittelijan apua. Ehkäpä joskus, kun tarpeeksi sokeudumme uuden kotimme tiloihin, niin juuri Nina voisi auttaa eteenpäin.

 
Kattaukseen tuodut koristeet olivat yksinkertaisia , mutta niin kauniita. Joulu lähestyy vink vink.
 
 
House of Rym, tämä kannattaa muistaa. TÄSTÄ näet hinnat ja valikoimaa suomeksi.

 
Nämä sikinsokinastiat todella hurmasivat minut. Tosin olen geneettisesti otollista maaperää posliiniastioihin ihastumisen suhteen. Näille löytyy myös ns. oikeitakin pareja, mutta ideana on huoleton yhdistely. Näin huiskin haiskin yhdisteltynä nämä ihastuttivat  minua vielä enemmän. Nämä eivät ole Suomessa valmistettuja, mutta ihan todella harvassa ovat enää ne Suomessa valmistetut kuppisarjat, joten annoin jo itselleni anteeksi ja jatkan haaveilua.

 
Nämä ovat oikeita vaahtosammuttimia. Äkkiseltään ajateltuna kovin turhia, mutta tarkemmin ajatellen ehkä vaikka eilen kynttilöitä valaessa vaahtosammutin keittiössä olisi ollut ennemmin järkevä lisä, kuin turhake. TÄSTÄ pääset kurkistelemaan lisää näitä keittiöön soveltuvia sammuttimia.
 
 
Ruokaa, ihanaa ruokaa... Jälleen onnistuin unohtamaan kaikki laihdutustavoitteeni. Me SObloggarit alamme olla jo toisillemme tuttuja ja tapaamisista muodostua rentoja ööh hersyvän naurun ja hauskojen juttujen siivittämiä iltoja.

 
Kiitos Sisustussuunnittelu Mäkelä &Roos, HR-living, Magnetix Wellness ja Walona.
 
Vielä yksi hieno juttu: Kotopirkoissa on uusi ihana ulkoasu, kiitos Virtasia blogin Ninan. Käyhän katselemassa uusimmat DIY-ideat Kotopirkoista.
 

Mukavaa sunnuntaita juuri sinulle!