Kevään tuntua viherkasveilla ja eläimellisiä talvihetkiä.


Kevät inspiroi hankkimaan kotiin uusia viherkasveja ja luomaan viihtyisyyttä ja kevään tuntua vihreällä. Tälle on jopa hieno nimikin: Vihersisustaminen. Vanhat viherkasvimme kuolivat kaikki ensimmäisenä remonttikesänä. Ensin surullisen kuuluisan nääntymislopun kokeneet kasvit siirrettiin eteisen rappusille ja valitettavasti lopulta vain unohtuivat kaiken kiireen keskellä.
Vanhoja käytöstä poistettuja emaliastioita voi kierrättää uusiin tehtäviin. Mikäli pannun sisäpinnassa on jotain säästettävää, niin sitä voi suojailla sisäpuolelta ennen viherkasvin asettamista pannuun. Nämä emaliastiat olivat jo sisäpinnoiltaan heikossa kunnossa.Punaiset roikkuvat väriläiskät ilostuttavat ja saavat hyvälle tuulelle. Näyttäviä vanhoja emalipintaisia kahvipannuja ja kattila.Olohuoneessamme on hirsiä, joista on helppo ripustaa asioita. Lasten voimistelurenkaat ovatkin olleet helppo ripustaa paikoilleen ja nyt kukkaset aseteltiin myöskin roikkumaan hirsistä. Alunperin olin suunnitellut naruamppelia, mutta päädyin ainakin toistaiseksi huolimattomaan pikaiseen naruviritelmään.Vielä terveiset meidän aurinkoisista talvipäivistä nauttivista lemmikeistämme. Elvis on jo iäkäs ja oman arvonsa tunteva kissaherra. Nauttii elämästään ja kouluttaa harrastuksenaan koiranpentua.


Villa on suloinen pentumme, joka tuli täyttämään koiran kokoisen tyhjiön perheessämme. Berninpaimenkoira astui dobermannin isoihin saappaisiin. Tämänkin pikkuisen elämää tullaan blogissa sivujuonena seuraamaan.

Pari päivää vielä ja sitten esittelen teille mielettömän kirjauutuuden, mikä sytyttää ainakin kaikki vanhojen talojen remontoijat.

Mikäli et ole vielä tykännyt Siskonpaneelisopan Facebook-sivusta, niin pääset sinne TÄSTÄ!