Päiväni Kotopirkkona, tule kurkistamaan!
Kotopirkoissa jokainen päästää vuorollaan lukijat kurkistamaan blogin taakse. Tirkistely on siis kerranki ihan sallittua. Minun päiväni oli tänään  ja tässä postauksessa päästän teidätkin osaksi Kotopirkkopäivääni ja siihen miten DIY-projektit limittyvät arkeeni.
Aamulla nousin vähän ennen lapsia ja tarkistin vielä illalla kirjoittamani näin pääsiäisen alla ajankohtaisen DIY betonimunien valmistusta käsittelevän blogitekstin, join kupin kahvia ja säädin kuvia isommiksi. Julkaisin postaukseni, jaoin sen oikeisiin paikkoihin, hoidin koiranpennun pissat ja ruokinnan. Kiiruhdin seuraavaksi herättelemään pikkuiseni tähän aamuun. Pienet pojat saattelin päiväkotiin ja itse kiiruhdin opettamaan idylliselle pikkukoululle.Onneksi tähän sijaisuuteen kuului myös käsitöitä, joten ehkäpä onnistun jossain käänteessä tartuttamaan hieman innostustani käsillä tekemiseen myös oppilaisiin.


Työpäivän jälkeen pääsin vähän eteenpäin maalausprojektissa. Kelloa on tarkoitus muokata enemmän oman näköiseksi. Tässä tullaan käyttämään decoupage- tekniikkaa ja mahdollisesti tumman ruskeita höyheniä. Toiset projektit etenevät vaiheittain ja välillä hitaastikin ja näin ollen voi olla montakin keskeneräistä projektia eri työvaiheissa.

Tästä linkistä pääset Siskonpedin loistavaan aiheeseen liittyvään sketsiin! ;-)

DIY-bloggaamisessa on vain yksi osa varsinaista tekemistä. Aikaa kuluu myös kuvien ottamiseen ja niiden käsittelyyn, sekä postauksen kirjoittamiseen ja ihan vain koneella hengaamiseen, mihin kuluukin välillä yllättävän kauan aikaa. Kotopirkkojen ja muiden DIY -ihmisten kanssa höpöttelyyn ja aiheeseen liittyvien ryhmien seuraamiseen menee oma aikansa. Kotopirkkojen kanssa suunnitellaan omaa messuosastoa Pytinki-messuille ja Rytmikorjaamon designviikolla olemme myös paikan päällä DIY-ideoiden kanssa. Tämän takia en esimerkiksi ehdi juurikaan katselemaan telkkaria, joten uutuussarjoista on kanssani turha yrittää herätellä keskustelua.


Kutominen, tuo ihana tekosyy vajota hetkeksi omiin ajatuksiinsa ja hengailla kudontatranssissa. Myös vuodenaika vaikuttaa blogin sisältöön. Lämpiminä vuodenaikoina blogi painottuu enemmän pohjalaistalon remonttiin, kun taas ikävämmät vuodenajat näkyy blogissa pienimuotoisempana askarteluna.


Mikäli haluat katsella blogini tapahtumia jatkossakin, niin muistahan käydä tykkäämässä blogini Facebook-sivusta.