Seinäjoen Käsityömessut on tulevana viikonloppuna!


Siskonpaneelisoppaa on mukana Seinäjoen Käsityömessuilla! Alla muutama kuuma poimintani messujen annista.
Ensiksi aivan ihanat laadukkaat Napikkaan vaatteet. Meidän pojilla oli Kotiblogit -lehteen kuvaamissani joulukuvissa juurikin Napikkaan ihanat vaatteet päällä ja jos vaatteisiin voi ihastua niin näiden laatuun kyllä voi. Lisäksi tykkään muutenkin käyttää froteevaatteita lapsilla, sillä ne vaan on monesti ihmeen kestäviä ja mukavia päällä. Valmistajalla on toki myös muita kuin froteevaatteita mallistossaan. Paljastan tässä yhteydessä yhden jouluisen kuvan ja anteeksi, että joudut näkemään joulua keskellä syyskuuta :-P.
Kuva on lainattu Gitte's Soap Shopin sivuilta.
Sitten messuilla näyttää olevan mun uusia suosikkejani eli kiinteitä shampoopaloja myytävänä. Juuri näitä en ole testannut, mutta tykkään hurjasti vastaavista kiinteistä saippuapaloista ja pidän siitä, että voin vähentää muovipakkausten määrää arjessani. Pääset tutustumaan näihin jo ennalta Gitte's soap shopin sivuilla.


Aidot asiat kiinnostavat ja niin myös nämä Rintalan luomulammastilan messuille tuomat tuotteet. Lammastila tuo tarjolle ainakin luomulammastilan villalangat luonnonväreissä ja käsinvärjättynä, sekä lampaantaljat ja villapohjalliset. Tässä ollaan jo niin aitojen asioiden äärellä, että odotan jo pääseväni tunnustelemaan uusia taljoja ja ihastelemaan käsinvärjättyjä lankoja. Olen kauan sitten ollut itse tutustumassa tähän tilaan ja mielellään ostan edelleen juuri tämän tilan tuotteita, kun on itse paikan päällä todennut eläinten olot hyviksi.


Katsokaa mitä mä bongasin! Tampereen Jäätelötehtaan italialaiset jäätelöt, mitkä valmistetaan alusta loppuun Tampereella ja valmistuksessa käytetään vain aitoja raaka-aineita. Täältä voit tsekata miten mieletön valikoima heillä on. Minä aion ainakin testata heidän jäätelöherkkujaan!

Ja onhan siellä sitten myös Janne Kataja, johon törmäsin omituisesti jo Pytinki-messujen aikana. Nimittäin olin siinä tarkastelemassa Mehiläiseksi pukeutuneen Vuoden Askartelijan kanssa messujen tarjontaa, kun ohitimme Jannen ja Birre Börriäisen kärpäslätkä (älkää kysykö miksi mehiläisellä on kärpäslätkä) osui Katajaa samalla kun Mehiläinen itse jo pörräsi salamannopeasti pois tilanteesta. Siinä minä sitten nolona osoittelin pakoon harppovaa Birreä, kun Janne Kataja ihmettelee saamaansa fyysistä kontaktia. Tarinan opetus: Älä messuile mehiläiseksi pukeutuneiden naisten kanssa!

Mukavia messuhetkiä minulle ja sinulle!

Syysterkuin,
Tiina