Blogi sai uuden ilmeen Calligrafin käsissä!Blogi sai vihdoin arvoisensa logon ja samalla uuden ilmeen. Tässä matkan varrella on ollut erilaisia itse tehtyjä logovirityksiä, mistä yksikään ei ole ollut täydellinen. Viimeisin kukkakuvio oli kyllä mieleinen, mutta ei kertonut juurikaan blogistani mitään. Olen aina halunnut logoon raksalla tuttuja työkaluja ja koittanut jotain piirrettyä vasaraa sovittaakin logooni, mutta en ole koskaan siinä onnistunut. Tervetuloa kurkkaamaan mistä ja millainen blogini uusi logo on!
Otinkin yhteyttä calligrafi Marika Koskimäki-Ketelään ja blogin logon suunnittelu alkoi tyhjästä.  Katsoimme sopivia fontteja ja kerroin toiveitani. Toivoin logoon jotain naisellista, mutta kuitenkin niitä raksajuttujakin näkyviin. Työkaluista päädyin toivomaan sirkkelin terää,  sillä jiirisirkkeli on rälläkän lisäksi niitä työkaluja,  joiden äärellä olen viimeiset raksakesät eniten viettänyt aikaa. MarikaKK kuunteli vuodatukseni jonkinlaisesta rakkaussuhteestani jiirisirkkeliimme ja loi hienon kokonaisuuden näistä toiveistani.
Tässä vielä viimeiset vaihtoehdot, joista en millään meinannut osata päättää, sillä pidin näistä kaikista, mutta päädyin lopulta tuohon ykköseen. Tämä tarina itse asiassa alkoi jo siitä kun ihanainen DIY-aiheinen The Little Village -blogi oli saanut blogiinsa Marikan tekemän logon. Tykästyin silloin heti aiheeseen, mutta piti vielä hetki harkita asiaa. Käykäähän tsekkaamassa myös The Little Village -blogin logo TÄÄLLÄ! Marika kertoi, että pitää erityisesti tämän kaltaisista töistä, joten jos blogin logo on suunnitelmissa, niin lämmöllä suosittelen Marikaa.

Kuva: Marikan blogista. 

Lopuksi vielä kuva ihanista luovista naisista: Marika Koskimäki-Ketelä (vasemmalla) ja Heini Riitahuhta (oikealla) Lapuan Kankureiden bloggaajatapahtumassa, missä tutustuimme Lapuan Kankureiden Heinin heille suunnittelemaan Ruut-kuosiin. Heinistä tulossa vähän lisää. Joko joku arvaa mistä uunituoreesta ilmiöstä aion kirjoittaa?

Mukavia talvipäiviä!


Kaikki tässä postauksessa olevat kuvat ovat Marikan kuvia, mitkä olen saanut käyttööni blogiani varten.