Annos sisustusinspiraatiota messuilta!


Muistatkos, kun kerroin olleeni Seinäjoen Pytinki-messuilla? En suinkaan ole ehtinyt kertoa vielä kaikkea, vaan kameran uumenista nousivat vielä nämä herkut esiteltäväksi. Tässä inspiraatiota ennakoluulottomalle sisustajalle, joka on uskaltautunut siirtyä jo askeleen kauemmas valkoisesta ja mustasta. Jos oranssi pönttömuuri saa sinut haukkomaan henkeä, niin ehkäpä taustalla olevat hillitymmät sävyt vihreä tai punainen voisivat tuoda sopivasti värienergiaa kotiisi.
Värit on tulossa kovaa vauhtia ja niitä löytyi hieman yllättäen nyt myös puukuvioisista laatoista. Omaan kotiini en rohkenisi näitä valita, mutta oikeassa paikassa näistä syntyy varmasti todellinen tehostekeino.


Näihin laattoihin ihastuin, en vain osannut päättää mikä näistä olisi ihanin kuosi. Laatan reuna nousee kauniisti tyynymäisesti ylöspäin. Nämä ihanuudet esiteltiin Seinäjoen Värimiesten osastolla, joten sieltä saa lisäinfoa :-). Tämä lintutapetti on aika ainutlaatuinen, tapettia sai eri sävyissä ja on saman valmistajan, kuin mitä tällä hetkellä kovin trendikäs Fox-tapetti on. Linnut ovat aseteltu kivasti muodostamaan symmetrisiä kuvioita ja lopputulosta on hauskasti sotkettu väri-iloittelulla. Nyt vasta kuvia katsellessa tuli mieleen, että kansion kääntäminen ja kuvan ottaminen oikeasta suunnasta olisi ollut ihan hyvä idea ;-). Scionin ihania tapetteja ja kankaita myy Etelä-Pohjanmaalla InHouse Design Oy, joten sieltä voi tilata omat tiputapettinsa ja -kankaansa.


Kirsin ja Arin Kotirempat -sarjan Kirsi esitteli muiden aiheiden ohella näiden betonikulhojen tekoa. Betonia ilmapallojen päälle sopivaksi massaksi ja betonin kuivuttua voi sisäpuolen maalata esim. Inka Gold -askartelumaalilla. 

Olet saattanut huomata, ettei blogiini voi enää kommentoida. Blogeihin kommentointi on hieman aikansa elänyt ja hankala vaihtoehto ja kommentit jätetäänkin mieluummin Facebookissa tai Instagramissa, joten ohjaan nyt kaikki kommentoijat kirjoittelemaan noihin edellä mainittuihin sosiaalisen median kanaviin palautetta ja mieleen tulleita kysymyksiä. 

Nähdään muutaman päivän kuluttua uusien jännittävien asioiden parissa, nimittäin olen mukana kirjoittamassa Seinäjoen keskustan kehittämispilotista "Keskustan liikkeet design -silmin" ja olen jo ihan intona odottamassa perjantaita, jolloin pääsen näkemään ja kuvaamaan lastentarvikeliike Huvikummun muutosta. Kipot Pinossa -blogi oli mukana Valkoisen Puun vihersisustamisessa, katso lisää TÄÄLTÄ.