Lastentarvikeliikkeen uusi ilmePääsin tänään tutustumaan lastentarvikeliike Huvikummun muutokseen. Keskustan liikkeet design -silmin on siis edennyt tänään Seinäjoella lastentarvikeliikkeen muutokseen. Kävin kuvailemassa paikan päällä ennen ja jälkeen, sekä samalla fiilistelemässä muutosta. Tässä tilanne ennen muutosta. Tiesin, että tulossa olisi kassan alueen uudistus ja olin nähnyt alustavan suunnitelman. Ensimmäinen huomioni kaupassa oli, että kauppaan astuttaessa silmät eivät heti löytäneet kassan aluetta. Heitin kameran takaisin laukkuuni ja valmistauduin tulemaan paikalle kun InHouse Design olisi ensin käynyt toteuttamassa uutta ilmettä kassan alueeseen.Muutoksen jälkeen silmien eteen avautui ulko-ovesta sisään astuttaessa aivan toisenlainen näkymä. Kassa oli nyt ensivilkaisulla selkeästi paikannettavissa edessä päin ja uudet talon malliset telineet toivat tilaan ryhtiä, sekä nostivat kiinnostavia asioita silmänruuaksi. Huvikummussa oltiin tyytyväisiä lopputulokseen, sekä InHouse Designin suunnittelijaan, joka oli osannut työstää suunnitelmaa toiveiden mukaisesti eteenpäin. Myös asiakkaat olivat jo ehtineet antaa positiivista palautetta. Alunperin suunnitelmassa oli ollut vielä iso kassan yläpuolella oleva Tervetuloa-kyltti, mutta siitä ajatuksesta oli luovuttu. Mielestäni se olisi vielä aivan loistava lisä tuohon kassan yläpuolelle.


Telineiden malli on tuttu talo, mikä on tällä hetkellä kuuma juttu muun muassa lasten sänkyjen mallina. Kassan edessä oleviin telineihin on nyt helppo sijoittaa hyviä tärppejä esille ja ripustaminenkin on helppoa. Tee se itse -vanhemmat voivat myös inspiroitua telineestä, sillä moni lapsi ihastuisi tuollaiseen sänkyyn, missä matalan lipaston päälle on tehty talon mallinen kehikko. Kyseessä on Seinäjoki Art & Design Week, missä katsellaan tänä vuonna myös keskustan liikkeitä design -silmin. Into Seinäjoki on tämän pilottihankkeen takana ja tarkoituksena on kannustaa yrityksiä pohtimaan designin merkitystä myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä. Haluatko tsekata muutkin kohteet? Näistä alla olevista linkeistä pääset tekemään virtuaalitsekkaukset muihin uudistettaviin kohteisiin.

Uudistettavat kohteet ja teemat:SOblogeissa eteläpohjalaiset bloggaajat jakavat vappufiilistä ja -ideoita ensi viikon alussa, joten minäpä kaivan täällä jauhopussia esille ja lähden suunnittelemaan teille vapun ajan jälkiruokavinkkiä ja valmistaudun tarinoimaan vappuperinteistä. Nähdään pian!

TiinaP.S. Blogissani ei ole enää kommentointimahdollisuutta, sillä Facebookissa ja Instagramissa kommentointi on helppoa ja mutkatonta. Jutellaan siis siellä lisää :-).