Sotkuisin kuva eteisestämme ja huikea muutos!Tämä tila on luotu ehdotukseksi meidän eteisen sisustuksesta, mutta kuva ei ole meidän kotoa. Miten se on mahdollista? Kurkista eteenpän ja katso ehdottoman nolo ja kauhean sotkuinen kuva eteisestämme.
Tämän kuvan lähetin Pytinki-messujen Sotkusta Sopivaksi -kilpailuun aiemmin tänä vuonna meidän eteisestämme, mikä on kotimme niitä tiloja, mihin ei ole ehditty tehdä vielä mitään. Remonttia tila kaipaa kipeästi ja nyt oli tilaisuus saada ammattilaisen sisustussuunnitelma, mikäli pääsisi jatkoon. Yleensähän jokainen lapsiperheessä asuva bloggaaja joutuu siivoamaan ennen kuvaamista, niin nyt oli syytä jättää kaikki kaaos paikoilleen ja heittää vielä pari lelua joukkoon, jotta sotku olisi täydellistä. Pakko myöntää, että en kehdannut sotkea kuvaan yhtään enempää :-D. Sotkun määrä oli selkeästi riittävää, sillä saimme iloisen uutisen jatkoonpääsystä ja näin ollen eteisestämme tehtäisiin sisustussuunnitelma ja mallitoteutus Seinäjoen "raksamessuille".
Tänään sitten päästiin näkemään Seinäjoen Areenan yläkerrassa Pytinki-messuilla InHouse Designin toteuttama meidän oman eteisemme muutos, toetutettuna inspiraatioksi messualueelle.
Olen aina pitänyt juuri tämän sisustussuunnittelutoimiston kekseliäästä tavasta lähestyä asioita ja olin erityisen innoissani DIY-bloggaajana tästä kekseliäästä tavasta käyttää vanhoja kulahtaneita pinnatuoleja. Tuolit on siis sahattu kahdeksi osaksi tuolin istuimen keskeltä leveyssuuntaan ja tuolin takaosa on pyöräytetty ympäri ja kiinnitetty seinään naulakoksi ja samalla hattuhyllyksi. Kierrätystä, ekologisia arvoja, kekseliäisyyttä ja uusia tapoja ajatella asioita.
Tulin etuosat toimivat kenkätelineenä ja tuolien alle oli sujautettu säilytyskorit. Pidin toteutuksesta, mutta jäin hieman kaipaamaan parempia säilytystiloja erityisesti kengille ja ulkoleluille.

Tästä ja muista toteutuksista oli selvästi nähtävissä se miten värit tekevät tuloaan ja mustavalkoisuus väistyy hitaasti, mutta varmasti.
Seinäjoen Pytinki-messuille ehdit vielä huomenna, sillä messut ovat koko viikonlopun vauhdissa. Kannattaa käydä äänestämässä myös omaa suosikkiaan sisustussuunnittelutoimisto InHouse Design Oy:n mallitoteutuksista messualueen ylätasanteella, jos pääsee paikan päälle.

Lisää juttua messuista tulossa myöhemmin.


Terkuin,
Tiina

P.S. Mikäli haluat jättää kommentin, niin se onnistuu esimerkiksi blogin Facebook-sivulla TÄÄLLÄ tai blogin Instagram -tililllä.