Kuhmu päässä ja uusien keinujen hankinta


Meille sattui keväällä onnettomuus, minkä johdosta päässäni oli melkoisen iso kuhmu. Olin nostanut sellaisen paksusta vanerista tehdyn keinun, tiedäthän sellaisen ympyrän mallisen palasen, missä on reikä keskellä ja naru keskellä, olohuoneen kattoparrun päälle. En halunnut, että keinulla keinutaan ilman valvontaa, joten se oli nostettu jemmaan yläilmoihin. Siinä siivotessani olkkaria oli toinen lapsista juuri ja juuri yltänyt sohvalta keinun roikkuvaan naruun ja kiskaissut keinun alas ja sehän tipahti epäonneksi suoraan päähäni. Onni onnettomuudessa, ettei käynyt pahemmin, vaan selvittiin isolla kuhmulla, mutta sitä keinua ei ole sen päivän jälkeen meillä näkynyt, eikä tule näkymään.


Nopeasti ajatus uusista keinuista kirkastui, kun muistin bonganneeni nämä hauskat rengaskeinut. Päällimmäinen ajatukseni näistä oli turvallisuus. Halusin, ettei kukaan perheenjäsen enää joudu kärsimään mustelmista tai kuhmuista keinun vuoksi. Tälläkin keinulla saa toki toisen kumoon jos sattuu sopivasti eteen, mutta vahingot ovat toista luokkaa kuin kovan vanerin kanssa. Nämä renkaat ovat ilmatäytteisiä ja melko pehmeitä. Bonuksena nämä ovat tanskalaista designiä, vaikka se tässä keinun hankinnassa nyt oli sivuseikka.Keinut on suunniteltu olevan osa lastenhuoneen sisustusta, sitten huoneen valmistuttua, mutta nyt keinut roikkuvat omenapuissa aktivoimassa kesätouhuja. Olen tuonut keinut aina ulkoilun jälkeen sisälle ja hyvin usein lapset omatoimisesti irrottavat "donitsit" keinuosasta ja tuovat ne olohuoneeseen. Keinuosan ja donitsin irrottaminen toisistaan on todella helppoa. Alunperin noissa on ideana ollutkin pelkkä donitsi, millä voi leikkiä ja tasapainoilla tai vain käyttää pehmeänä jakkarana.


Mikäli sinuakin alkoi kiinnostaa hauskat bObles keinut, niin löydät nuo donitsit TÄÄLTÄ ja niihin tarkoitetut keinuosat TÄÄLTÄ. Donitseja löytyy kolmessa eri kokoluokassa ja meille valikoitui nuo keskikokoiset. Nuo minikokoiset ovat suosittuja varsinkin sisälle tulevissa keinuissa, mutta uskon keskikokoisista olevan iloa monipuolisemmin.

Meidän lastenhuoneen sisustussuunnitelma on muuten valmis ja se on kyllä todella kiva kokonaisuus jälleen. InHouse Designin sisustussuunnitelmat ovat niin ihanan raikkaita ja innovatiivisiä. Paljastan suunnitelman teille ihan lähiaikoina!

Nähdään pian,
Tiina