Lapset tuotetestaajina, uhka vai mahdollisuus?


Tiedättekö, kun joskus iskee semmoisia epärealistisia kuvitelmia itsestään? Niin kuin, että: "Tietenkin onnistun ottamaan hyviä blogikuvia kahdesta jogurttia syövästä lapsestani."


Eri korkeudella istuvat lapset aiheuttivat heti alkuun pieniä ongelmia kuvaajalle. Pyynnöt, että toinenkin voisi nousta ylemmäs kaikuivat kuuroille korville ja lopulta aiheutti sen, että toinen nousi hetkeksi kokonaan seisomaan tuolilleen. 


Tässä kohtaa huomaan, että lasten takaa tulee ihan liikaa valoa, kun vaihdan kuvakulmaa. On kuitenkin liian myöhäistä kääntää lapsia ja jogurtteja toiselle puolelle pöytää. Tilanne on tässä ja nyt ja aamupalat melkein puolessa välissä. Huomaatteko oikeassa reunassa pöydälle ilmestyneet jogurttikasat, sekä jogurttivanat lapsen paidassa. Kameran tarkennuksetkaan ei ihan osu nappiin :-DTilanne alkaa olla ohi, toinen lapsista katselee jo muualle. Viimeisiä epätoivoisia tilanteen tallennuksia. Toinen lapsista on ehtinyt jo kääntää jogurttipurkin etupuolen itseensä päin. Kuvia katsoessani tajusin, että tästä nyt on turha tehdä mitään huikeaa ja visuaalisesti kaunista tällä materiaalilla, että taidanpa vain kertoa mitä täällä oikeasti tapahtui. Juustoportti on yhdistänyt ensimmäisenä Suomessa asidofilus - ja bifido- hapatteet ja voittanut sillä tuotteella vuonna 1993 Vuoden Suomalainen Elintarvike -palkinnon. Alkuun kauppiaat joutuivat jonottamaan tätä tuotetta jopa puolisen vuotta räjähtäneen kysynnän seurauksena. Nykyiseltä nimeltään Juustoportin AB-jogurtit ovat älyttömän suomalaisia, sillä valikoimasta löytyy muun muassa tyrniä, lakkaa ja kahvia. 

Kahvijogurtti oli tosi herttaisessa purkissa, mutta se oli hävinnyt jääkaapista, ennen kuin ehdin sitä katsella kameran linssin läpi. Tuo kahvijogurtti on nimittäin mieheni suosikkijogurttia, lapset taas pitävät noista pehmeämmistä mauista, kuten vaniljasta ja mustikka -kaurasta. TÄÄLLÄ pääset katsomaan tuota ehkä maailman suloisinta kahvijogurtin purkkia, mikä vetoaa varsinkin jos retro on yhtään sinun juttusi. Itse pidän eniten mustan kirsika tai vaniljan mausta. 


Farmarin lähiruoka -osastolla 14.17.6.2017 esillä on:
Hautamäki Highland
Vatajanrannan Vuohitila
Mehukas
Leila´s Hyvät Maut
Lillbackan leipomo
Annin Marjatarha
Kivimäen maatila
Juvenes-Yhtiöt
Kauhajoen laatuleipuritOlen valmistellut teille tee se itse -postausta lusikkakoruista, joten tulehan sunnuntaina uudestaan kurkistamaan blogiini jos haluat itsekin testata näiden lusikkakorujen tekoa.

Nähdään pian,
Tiina