Tee se itse -valaisimet ja muita lastenhuoneen itse tehtyjä ideoita.


Tein jo yhden postauksen lastenhuoneen valmistumisesta, karmeiden ennen -kuvien kera, mutta muutama herkullinen yksityiskohta on jäänyt näyttämättä, kuten nämä valaisimet, mitkä toteutimme puolikkaista karttapallon puolikkaista. Lidl myi vähän ennen joulua edukkaasti valaistuja karttapalloja ja siitä se ajatus sitten syntyi. Lampun johto on IKEAsta ja valaisin oli hyvin helppoa askarrella.


Lastenhuonetta piristää ruohonvihreistä matoista tehty letka. Alkuperäisessä lastenhuoneen suunnitelmassa oli ideana tehdä ruohomatosta joko polku tai sitten pyöreistä matoista muodostuva jono ja se pitää ehdottomasti vielä toteuttaa, kunhan ehdin. Merenvihreällä lattiassa ruohon väriset matonpalat erottuvat kivasti. 



Keltainen vanha valurautapatteri sopii loistavasti yhteen moderniempien elementtien, kuten IKEAn lastenkalusteiden ja Scionin Animal Magic-tapetin kanssa. Vanha vesikiertoinen valurautapatteri oli kyllä kaiken vaivan arvoinen. Nyt on lipsahtanut IKEA sana jo niin monta kertaa, että pitää jo selittää. En ole erityisesti pakkomielteinen IKEA - fani, mutta arvostan sitä, että yhdessä kaupassa on niin iso valikoima ja saan vieläpä jättää lapseni kahdeksi tunniksi valvottuun leikkipaikkaan. 


Lopuksi vielä vähän laajempi katsahdus huoneeseen. Mikäli haluat katsella lisää lastenhuoneen remonttijuttuja, niin niitä olen viimeisen vuoden aikana kirjoitellut tasaisesti blogiini. Tässä alla teille muutamia suosittelemiani lastenhuoneen Tee se itse -aiheita, mistä klikkaamalla pääset eteenpäin.


Talvisin terveisin,
Tiina