HopLop synttäritTiedäthän HopLopin? Tuon maagisesti lapsia puoleensa vetävän paikan. Liikunnan parissa vietetty aika ei koskaan ole huonosti vietettyä aikaa, joten lähtökohtaisesti puhutaan aika huippupaikasta, mikä motivoi lapsia liikkumaan tuntikausiksi.

Me olimme SObloggaajien kanssa tutustumassa Seinäjoen HopLoppiin ja siellä vietimme tämän herttaisen tyttösen synttäreitä. Siinä synttärijuhlintaa katsellessa alkoi itsekin miettiä, että mitäpä jos omankin lapsen synttärit olisivatkin HopLopissa. Ainakin pienet synttärivieraat nimittäin olivat kovasti vaikuttuneita jo synttäritilan tunnelmasta ja yksityiskohdista. Discopallo ja musiikki tekivät tehtävänsä. 

HopLop synttäreiden varaukseen ja hintatietoihin pääset klikkaamalla TÄSTÄ. Karkeasti voisi sanoa, että 20,90 e on ihan minimihinta synttäreille per henkilö, kun juhlii viikolla ja pihistelee tarjoiluissa. Erilaisilla valinnoilla voi kikkailla sivustolla tuon hinnan kanssa. Ihan kauheasti tuohon tarjoiluun ei  mielestäni kannata panostaa, vaan itse liikuntaseikkailupuisto ja sen tarjoamat mahdollisuudet ovat paikassa se tärkein juttu.
HopLop on täynnä pieniä maailmoja, mitkä on suunniteltu liikkumiseen. Lapsiahan tämä valtava halli täynnä erilaisia liikunnallisia tehtäviä innosti kovasti. Meidän lasten yksi suosikkipaikoista oli tämä mielenkiintoinen paikka täynnä pieniä pehmeitä palloja. Isoveli kiipesi ampumaan pehmopalloja ylhäältä.
Pikkuveli taas syötti palloja koneeseen, mikä puhalsi pallot ampujille.
Pallot ja ilmavirta saivat aikaan mielenkiintoisia asioita, kuten vaikkapa ilmassa itsekseen leijuva palloja. Tämän alueen lisäksi huvipuisto sisälsi joka suuntaan, paitsi maan alle kasvavia temppuratoja.
Kiitos synttäreistä HopLop Seinäjoki!