Tee se itse -amppeli tekemispaketista


Oletko sinä tehnyt itse amppelia? Minä olen joskus testannut, eikä lopputulos ollut tyydyttävä, mutta nyt onnistuin mielestäni erinomaisesti. Tähän amppeliin ja sen mittasuhteisiin erittäin tyytyväinen ja saatan askarrella näitä vielä lisää. Katsopa eteenpäin, että miten onnistuin amppelissa niin helposti ja varmasti.
Amppelin tekemispaketti sisälsi kaiken olennaisen materiaalin onnistuneeseen amppeliin. Näiden lisäksi tekemiseen tarvitset vielä liimaa, nahan rei´ittimen, mittanauhan ja sakset. Bloggaajatapahtumassa en saanut amppelia kasaan, sillä iltatapahtumassa väsymys ja kiire verotti hieman. Pakko myöntää, että vaikka DIY-bloggaaminen on lähellä sydäntä, niin tuolloin ei kyllä ajatus kulkenut, eikä amppeli valmistunut. Heitinkin tuolloin materiaalit kassiin ja jatkoin amppelia eilen. Oikeassa vireessä ohjeet olivat selkeät ja amppeli valmistui pikaisesti. Voit osallistua myös yhden tekemispaketin arvontaan blogin Facebook -sivulla. Käyhän kertomassa minne sinä sijoittaisit itse tekemäsi amppelin ja osallistut samalla yhden tekemispaketin arvontaan. 


Näihin käytettävät keinonahkasuikaleet ovat Janita -kenkätehtaan ylijäämämateriaalia. Pidän kovasti ajatuksesta, että materiaalit ovat kierrätysmateriaalia.


Pakkauksesta löytyi kahdeksan puunväristä helmeä. En kuitenkaan halunnut tyytyä tekemään aivan ohjeiden mukaan, vaan kaivoin jemmakätköistäni neljä eriväristä helmeä ja sidoin ne puunväristen helmien keskelle.Amppeli tuli somistamaan ruokailuhuonetta, sillä se sujahti näppärästi verhotangon päähän roikkumaan, eikä vaatinut ylimääräisiä koukkujen asentamisia tai muuta vastaavaa. Viherkasvien nostaminen ylös lisää niiden elinaikaa ja parantaa hyvinvointia lasten ja eläinten keskellä huomattavasti. Vasta kuvasta huomasin, että amppelihan on ihan vinossa ja ymmärsin käydä korjaamassa. Hassua miten jotkin asiat huomaa vasta kuvista.

Ruokailutilamme keskimmäinen valaisin on tehty vanhasta lypsykoneesta ja kaksi muutakin pitkän pirtin pöydän päältä löytyvää valaisinta ovat tehty lypsytilan vanhasta navetasta löydetystä irtaimistosta. Pöydän ympärillä olevat tuolit ovat kaikki erilaisia, joko eri mallisia tai eri värisiä. Mikäli pidät blogini jutuista, niin seuraat niitä helpoiten Siskonpaneelisoppaa -blogin Facebook -sivulla. Tervetuloa seuraamaan!

Onko teillä amppeleita tai oletko testannut niiden tekemistä?


Mukavaa  tammikuuta sinulle,
Tiina