Inspiroiva ja kekseliäs koti.


Tiedätkö sellaisia nerokkaita ja idearikkaita koteja, missä haluat vain olla hiljaa ja keskittyä ihastelemaan, sillä ympärilläsi on yht'äkkiä niin paljon mielenkiintoisia ja yllättäviä ratkaisuja. Minä vierailin sellaisessa viime viikonloppuna Kurikan Asu& Elä -tapahtumassa ja tässä postauksessa esittelen joitakin hauskoja yksityiskohtia Osuuskaupan arkea-bloggaajan kodista.


Seinällä katselevat presidentit, pöydällä olevat sienikoristeet, lokki-valaisin ja kaikki muut yksityiskohdat sopivat kauniisti samaan tilaan.


Pandakarhu lepäilee vanhojen peltirasioiden päällä.
Vanhasta kaupasta on ehkä jäänyt kaikkea persoonallista sisustustavaraa, joita nyt tässä kodissa hyödynnetään sisustuksessa.


Postisäkeistä jättityynyt sängyn päälle.


Vieressäni vanha mies,  joka on myös tullut kylään, kertoo tuttavilleen painokkaasti toistaen, miten tämä on ollut : "Tynnyrityömää." Minulle termi oli vieras, mutta ymmärsin vanhan miehen arvostasti kertovan, miten kovan työn perhe on tehnyt pelastaessaan vanhasta kaupasta itselleen kodin ja miten kova työ tässä oli ollut. Kuvailin hiljaa pupujussia ja mietin, ettei tämä koti olisi milloinkaan ollut yhtä jännittävä, monessa tasossa oleva persoonallinen koti, mikäli se olisi ollut uudisrakennus.


Kuvakollaasia ei tarvitse tehdä samanvärisillä ja samanlaisilla kehyksillä. 


Vanhat posliiniset asiat ovat itsessään kauniita ja ne voi tallettaa lasipurkkiin koristeeksi.


Pehmolelut oli pakattu kyläkaupalle sopivaan tyyliin vanhoihin ostoskärryihin.Jenni esitteli yhden vessan seiniä, minne oli kerännyt Jeesuksen kuvia, ja ne oli todellakin kitch ( eli halpaa ja usein hieman mautonta tusinataidetta), miksi Jenni ne esittelikin. Edelleenkin  hymy nousee kasvoille, miettiessäni tätä, sillä on mahtavaa miten löytyy näitä rohkeita sisustajia, jotka rikkovat rajoja ja laittavat Jeesuksen kuvia vessan seinään, jos siltä tuntuu.


Aurinkoinen osuuskaupan Jenni jaksoi hymyillä koko pitkän päivän ja esitellä kotiaan yli 700 vieraalle. Seuraavassa postauksessani esittelen aivan eri tyylisiä, mutta edelleen persoonallisa koteja samasta tapahtumasta. Nähdään pian!

Tiina