Tee lapsille kerrossänky edullisesta IKEAn Kura -sängystä.On eräs sänkymalli, mikä on todella loistava DIY -sänky. Ihmiset ympäri maailmaa ovat inspiroituneet tekemään ihan oman näköisiä luomuksia, tästä IKEA:n käännettävästä sängystä.

Kuva lainattu IKEAn sivuilta.
Tässä tämä sänky, mistä on todella moneksi: IKEA:n Kura. Sänky ei tässä pelkistetyssä asussaan ole ollenkaan mielenkiintoinen tai kiinnostava. Sänky on alunperin tarkoitettu yhden ihmisen vuoteeksi ja sängyn voi kääntää myös toisinpäin, jolloin patja on hieman lattian yläpuolella ja kehikko nousee yläilmoihin. Ei ainakaan minun silmiä hivele kyllä yhtään tämä perusmalli.Tästä sängystä saa kuitenkin vaikka mitä, juurikin tuon kehikon ansiosta. Sängyn alaosa on ajateltu olevan leikkipaikka, mutta se on myös usein ajateltu olevan pienemmän lapsen nukkumapaikka, näissä tuunaa itse lastensänkysi - versioissa.


Sängyn rungosta on todellakin tehty vaikka mitä ja vain mielikuvitus on ollut rajana.


Joissain malleissa patja on ihan lattiassa kiinni, mut toiset ovat itse rakennelleet alle matalan sängyn pohjan, jotta nukkumakorkeus on saatu ylöspäin lattianrajasta.
Useimmat sängyt on vain päällystetty muotoon sahatuilla vanerilevyillä ja maalattu.
Näitä  luomuksia on ehkä puoltanut se tosiasia, että kerrossängyt on aika kalliita ja hienoimmista kerrossängyistä joutuu pulittamaan jopa yli tuhat euroa.
Toivottavasti inspiroiduit näistä IKEAn Kura -sängyistä tehdyistä lasten kerrossängyistä. Nämä kuvat on kaikki poimittu Instagramista ja kaikkien kuvien yläreunoista löytyy kyseisen kuvan julkisesti jakaneen nimimerkki. Lisää IKEAn Kura -sänkyjen tee se itse -versioita löydät runsaasti myös Pinterestistä esimerkiksi seuraavilla hakusanoilla: Ikea Kura hack.

Mukavaa viikon jatkoa,
Tiina