Lapsiperheen suosikkiruoka ja Vallilan herkullisin kuosi.


Tässä postauksessa sukelletaan meidän perheen suosikkiruokaan, siihen mihin ei koskaan kyllästytä ja se valmistuu käden käänteessä. Kuulostaako melkein liian hyvältä ollakseen totta? Tämän lisäksi esittelen teille omasta mielestäni Vallilan herkullisimman kuosin, mikä on tämän hetkinen suosikkini Vallilan tuotannosta .


Jätätkö sinäkin Vallilat väliin, koska voimakkaat värit ja kuviot ja erityisesti niiden yhdistelmät ovat sinulle hieman liikaa? Nyt kannattaa meidän hillitymmästä ja mustavalkoisesta sisustuksesta pitävien kurkistaa Vallilan valikoimasta Kerttu - sarjaa, missä on inspiroiduttu kansallispukujen nauhoista ja lopputuloksena on kaunis mustavalkoinen leikkisä kuosi. Mustavalkoiseen kattaukseen on helppo yhdistellä värejä, mustaa tai valkoista. Tuo Kertun kuviointi muistuttaa muuten hauskasti niitä kuvioita, mitä moni piirtelee kirjekuorien reunoihin puhuessa puhelimessa ja ehkäpä siitä tuleekin se astiasarjan kodikkuuden tuntu.

Kertut ovat ainakin nyt parhaillaan tätä kirjoittaessani tarjouksessa Netraudassa ja pääset katsomaan niitä ja muita Vallilan tuotteita TÄSTÄ LINKISTÄ.No sitten hypähdys siihen perheen lempiruokaan, mihin mieheni on minut alunperin tutustuttanut. Meillä koko perhe jaksaisi syödä tätä vaikka joka viikko ja vieläpä kyllästymättä. Seuraavalla ohjeella valmistuu todella reilun kokoinen määrä salaattia, joten pienempään perheeseen puolittaisin määrän jo tekovaiheessa.

Tonnikalasalaatti

-reilun kokoinen kiinankaali
-3 tonnikalapurkkia (paloina, öljyssä)
-pussillinen perhospastaa tai muuta pastaa
- 500g raejuustoa
-5 reilun kokoista makukurkkua

Keitä pasta ja pastan valmistumista odotellessa pilko kiinankaali ja makukurkut, sekä tyhjennä raejuustot ja tonnikalat purkeista salaattikulhoon. Sekoita kaikki ja lisää halutessasi salaatinkastiketta. Superhelppoa ja -nopeaa, mikä sopii kantavaksi ruuanlaiton ajatukseksi useimpiin tuntemiini lapsiperheisiin.


Ruokaisa salaatti sopii niin välipalaksi kuin pääruuaksikin.


Tässä vielä nopea silmäys meidän keittiön ikkunasta avautuviin maisemiin. Juuri nyt nautin talvesta ja talvisista maisemista ihan kympillä!

Nähdään pian,
Tiina

Postaus on tehty yhteistyössä Netrauta.fi -nettikaupan kanssa.