Kymmenen mielenkiintoista yksityiskohtaa Porin asuntomessuilta.


Asuntomessujen mediapäivän kuvasadosta ammennan teille kymmenen mielenkiintoista yksityiskohtaa. Ryijyn voi heittää myös lattialle matoksi, kuten tässä asuntomessukodissa ja isosiskoni lisäksi näin ajattelee Villa Karhun (nro 19) sisustussuunnittelija Frida Steiner.


Huokeaa raudoitusverkkoa voi käyttää myös aitamateriaalina. 


Messuilta löydät myös ladonovia, sekä pelkästään ovien metalliosia tee se itse -ihmisille ja näitä löydät kotisohvaltasi Mirror Line -yrityksen nettisivuilta. Tämän löydät Talo Luviasta (nro 11), mikä oli "pitkästä tavarasta" messuille rakennettu.


Käyttämättömistä kaulakoruista voi tehdä myös tauluja, niin kuin oli tehty WinNovan tähdessä (nro 7) monien muiden kivojen ideoiden lisäksi.


Vihersisustamista Herukka -talon (nro 5) olohuoneen seinällä.


Woodio on messuilla esittelemässä tuotteitaan ja näihin pesualtaisiin kannattaa pysähtyä tutustumaan. Puuta ja hartsia yhdistämällä voi saada aikaan mielenkiintoisen näköisiä tuotteita.


Isoista Scrabble-kirjaimista oli luotu hauska teos seinälle.


Ikääntyneiden palvelukodista Villa Luodosta (nro 1) löytyi laminaatilta tuntuva matto kuvana lattiassa, mikä oli lämpöistä kodikkuuden tuntua tuomassa.


Modernit eleettömät keittiöt eivät ihastuttaneet, mutta viime metreillä bongasin Mavi-kalusteen esittelykeittiön kadun reunasta. Tästä löytyy jo mummolafiilistä ja taisin vähän rakastua noihin yläkaappien vetimiin.


Sisäänkäynnin lähellä olevassa teltassa on myynnissä esimerkiksi näitä herkullisen näköisiä vetimiä ja vaihtoehtoja on karkeasti yksi seinällinen.

Oikein mukavaa asuntomessupäivää sinulle, mikäli yksi kesälomareissustasi suuntautuu juurikin asuntomessuille. Porin asuntomessut tarjoavat hyvin tiiviin messualueen, mistä johtuen pihasaunoja tai monimuotoisia isoja pihoja et tule näkemään. Näiltä messuilta saat kuitenkin paljon moderneihin koteihin trendikkäitä sisustusideoita, sekä ohuen sipaisun persoonallisia ratkaisuja ja toki mukavan päivän Porissa. Tulen esittelemään vielä kesän aikana muutaman näiden asuntomessujen suosikkikohteista, joten palataan asuntomessujuttujen pariin vielä uudelleen.

Oikein ihania kesäpäiviä toivotellen,
Tiina