Ruuvataan ja maalataan!

 Tässä ruuvataan lattialämmityksen päälle asennettavia lattiakipsilevyjä paikoilleen. Aina hieman jännää tuo putkistojen läheisyydessä ruuvaaminen. Äidin, isän ja lapsen ruuvinvääntimet tauolla.


 Lattiakipsilevyihin piirretään putkien paikat mahdollisimman tarkasti. Näistä piirroksista voi olla myös myöhemmissä remonteissa apua, joten tarkkuutta peliin. Putket voi asetella uriin helposti itsekin, mutta kytkennöissä tarvitaan toki putkimiestä paikalle.Tämä Colorian Exo tartuntamaali oli oikeastaan aika mielenkiintoinen maali. Tämähän kotiutui meille maatilalevyjen haastavien pintojen maalaukseen, mutta tarkempi tutustuminen osoitti, että tämähän käy vaikka mihin. Sitä on myös ehditty kokeilemaan jo useisiin paikkoihin.


Vanhalla navetalla maalasin myös peltiä tällä samalla maalilla. Peltinen postilaatikko sai myös uuden ilmeen. Erinomainen vaihtoehto!Pieni muistutus vielä siitä miltä navettamme näytti muutama kuukausi sitten.


Tässä kuvassa on lapiot ja talikot heiluneet jo tuntikausia.


Vihdoin pestyä ja puhdasta pintaa. Oma suosikkini Colorian Greenline, sekä Colorian Exo pääsivät käyttöön. Koulutaulutkin pääsivät kokeeksi jo seinälle.