Silkkipaperihiutaleita! Kurkkaa ohjeet ja vinkit!
Tästä postauksesta löydät ohjeet hieman hienompiin silkkipaperihiutaleisiin ja parhaat vinkit niiden kiinnittämiseen.Reilun kokoisia lumihiutaleita saat, kun otat 20cm x 20cm kokoisen neliön. Taittele ohjeen mukaan kolme tai neljä kertaa lumihiutaleen pohja kahtia.Näissä malleissa silkkipaperi on taitettu kolme kertaa ja kaikissa seuraavissa neljä kertaa.


Jokaisella meistä voi olla vähemmän mukavia kokemuksia silkkipaperiaskarteluista. Lapsen käsissä silkkipaperi melko herkkä materiaali ja repeää helposti. Materiaalille kannattaa kuitenkin antaa uusi mahdollisuus, sillä siitä saa ihanan herkkiä koristeita ja se on riittoisaa ja edullista materiaalia.Jokainen lumihiutale on kuvattu piirtämisen jälkeen , sekä avattuna hiutaleena. Toivottavasti näistä malleista on iloa hiutaleiden suunnittelussa.Kaikkein helpoin ja edukkain kiinnitys näille on rasvaton maito! Ensi yritin kastella pöydällä sakaroita ja painella hiutaleita sitten kiinni ikkunaan, mutta vettyneet sakarat tahtoivat revetä. Näppärin tapa oli painaa hiutale ikkunaan ja maitoon kastetulla etusormella painella hiutale useasta kohtaa ikkunaan kiinni. Uskomatonta, mutta totta! Maito liimaa silkkipaperin ikkunaan.


Aiheesta kukkaruukkuun, eli yllättävä hyppäys toiseen asiaan: Muistattekos seuraavan valaisimen?Kirjoittelin meidän uusista lypsyteemaisista valaisimista taloon.comin järjestämään Valaisinhaaste - kisaan ja blogini tosiaan on mukana arvonnassa! Huikeaa! Käykäähän nyt siis pikaisesti äänestämässä Siskonpaneelisoppaa täältä ,mikäli sinäkin pidät valaisintamme kivana ideana! Bonuksena sinä voit voittaa 300e valaisinlahjakortin osallistumalla äänestykseen!