Uusi ruokaryhmä on kuin irtokarkkipussi.


Tältä meidän ruokatila näytti vielä aiemmin tällä viikolla. Tila odotteli uusia huonekalujaan ja lypsy-teemaiset valaisimet oli juuri asennettu.


Meidän perheen uusi ruokaryhmä pääsi tänään omalle paikalleen ja olen aivan onnessani tästä. Se on juuri niin ihana, kuin parhaimmillaan sen kuvittelin olevan! Tuolit ovat kuin karkit tuossa pöydän ympärillä. Huoneen lautalattia tullaan maalaamaan todennäköisesti ensi kesänä ja vaaleaksi maalattu lautalattia tulee tuomaan karkkituolit vielä paremmin esiin.Jälleen unohdin ottaa teille kuvaa maalipurkista ennen maalausta. Eipä näytä uutuusmaalipurkit kovin hehkeiltä enää tuossa tilassa. Kyse on kuitenkin Colorian uudesta kalustemaalista Deco akva.

Seinäjoen värimiehillä ymmärrettiin taas väritoiveeni täydellisesti ja Uulan perinnevärikartasta näyttämiini sävyihin taiottiin sävyvastaavuudet seuraaviin sävyihin: Uulan Kaura, Uulan Vadelma, Uulan Savi, Uulan Meri ja Uulan Purjo. Uulan perinnevärikartan sävyt ovat minulle juuri niitä oikeita ja sieltä löytyy helposti keskenään toisiinsa täydellisesti sointuvia sävyjä. Kyllähän minä silti jännitin olivatko sävyt oikeita , kun ne näkee tuoleissa, mutta olivathan ne. Täydellinen valkoisen sävy katsottiin myyjän kanssa Tikkurilan Thorvald Lindqvistin Perinnevärit - värikartasta. Kartasta tosiaan löytyy kolme valkoista sävyä, mitkä erityisesti sopii saneerattavien ja restauroitavien rakennusten sisämaalaukseen, ihan loistava suositus myyjältä!


Tässä vielä paremman näköistä kuvaa purkista. TÄSTÄ linkistä pääset tutustumaan maaliin lisää. Mä niin fanitan näitä Colorian maaleja, hyvää suomalaista laatua edukkaaseen hintaan. Tämäkin maali lunasti taas kaikki lupauksensa ja oli erinomainen helppo maali amatöörin käytössä.Kaura- sävy esittäytyy.


Meidän uusi pöytä on huikeat 298 cm pitkä. Melkein kolmimetrisen pöydän ympärille mahtuu upeasti vieraat.


Ihania vanhoja erilaisia kunnostettuja puutuoleja elämässä jälleen uutta eloansa uudessa maalipinnassa. Osa tuoleista on suvussa kulkeneita vanhoja tuoleja ja osa on omia kirpputorilöytöjä. Tuolit on maalattu, niin ettei kahta samanlaista tuolia syntynyt pöydän ympärille.


Oikeastihan meillä näyttää pääsääntöisesti tältä, sillä nuorin miehenalku on juuri oppinut kiipeämään tuolin kautta pöydälle.

Tämä pöytää esittää varmaan jatkossa raikasta valkoista kuvausalustaa täällä blogissa ja karamellituolit tuovat eloa muutoin, niin mustavalkoisiin sisustuskuviin.Huoneen toisessa reunassa löytyy vanha arkku ja itse tehty sanomalehtitapettiseinä, siitä kuitenkin lisää myöhemmin ihan omana juttunaan.Siskonpaneelisopan facebook - sivulla  pysyt helpoiten kärryillä blogin tapahtumista tykkäämällä sivusta.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Colorian kanssa.