Keittiömme pienet yksityiskohdat.


 Keittiömme täyttää vuoden ja juhlan kunniaksi otin kuvia kotimme sydämestä eli keittiöstä. Rakastan juurikin näitä pieniä yksityiskohtia ja tässä teille maistiaisia keittiöstämme.

 
Puutraktori on parkkeerannut itsensä keittiön ikkunalaudalle. Taustalla ilta-aurinko valaisee Luopajärven vanhaa järvenpohjaa.

Valokatkaisijat hirsiseinän päädyssä. Renovan sähkökalusteet tuntuivat alkuun rohkealta valinnalta, mutta nyt ne tuntuvat ainoalta oikealta valinnalta.Sähköpistokkeet tuo välttämätön paha. Mitä et voi peittää niin korosta sitä? Vaihtoehtona oli valkoinen väri, mutta äskeisen ajatuksen siivittämänä päädyttiin mustiin. Nämä hankittiin Pohjois-Suomen sähköstä. 
Olympia-maljat tai niin sanotut olympiamaljat, oikeasti nämä ovat puolalaista vanhaa puristelasia ja vain jostain kumman väärinkäsityksestä johtuen näitä myydään kirpputoreilla Suomessa valmistettuna lasina. Kaunista lasia alkuperästä huolimatta kaikkine koristekuvioineen ja erilaisine värisävyineen.


Äitini piti olympiamaljoista, vaikkei lasia varsinaisesti koskaan kerännytkään ja nyt nämä äitini vanhat lasiesineet muistuttavat minua lämpimästi äidistäni keittiön vitriinissä joka päivä.
 

 
Vanhat pitsilakanat verhoina tuovat tunnelmaa, ihan omanlaistaan tunnelmaa. Jokaisessa verhossa on hieman omanlaisensa pitsikuvio, sillä niitä on hankittu vähän sieltä ja täältä.
 

 
Välipalatarpeet pidetään lapsiperheessä aina käden ulottuvilla.
 

 
Lopuksi esiintyy uusi, mutta minulle kovin rakas esine: Lasten keinutuoli. Olin kyllä onnesta soikeana, kun saimme lahjaksi jotain näin ihastuttavaa. Pieni söpö huonekalu on saanut jossain vaiheessa uuden jalaksen rikkoutuneen tilalle ja on niin uniikki ja ainutkertainen, etteivät sanat riitä kuvailemaan.

Viikonloppuna tiedossa vähän laajempia kuvia keittiöstämme.


Muistathan, että voit seurata blogipäivityksiäni näppärästi myös Facebookin kautta.