Se oikea lelukori on löytynyt!
Meille on kotiutunut uusi lelukori, mikä on aivan loistava. Bonuksena kori tuo ripauksen lisää kodikkuuden tuntua olohuoneeseen. Vanha lelukori oli sen verran karmea, että nettiin ei tuon kammotuksen läsnäoloa ikinä kuvattu. Ällövihreä pyykkikori pääsi takaisin oikeaan tehtäväänsä, nyt kun olohuoneeseen saatiin riittävän tilava lelukori poikien leluille. Niin ja meilläkään ei lapset leiki lastenhuoneessa, vaan siellä missä äiti ja isäkin iltaisin ovat ja näin ollen myös lelut.Parolan Rottingin aidot rottinkikorit ovat laadukkaampia ja kestävämpiä, kuin pajukorit ja siitä johtuen myös hiukan hintavampia. Nahkaiset kädensijat ovat todella tukevasti kiinni ja tuovat ilmettä koriin. Meille tämä on valikoitunut lelukoriksi, sillä näen tämän ajattoman korin helposti sujahtavan kodissamme muuhunkin rooliin, kuin lelukoriksi.  Juuri tämän kyseisen korin löydät Parolan Rottingin nettikaupasta TÄÄLTÄ! 

En malta olla vinkkaamatta, että mikäli et vielä ole haaveillut kotiisi Parolan Rottingin riippukeinua, niin kurkkaahan uudelleen TÄNNE! Eikös olekin aika ihana?Tässä kohtaa kuvauksia on viimeistään ensimmäinen eläin, mies tai lapsi osallistumassa kuvauksiin. Ihan vain jotta realismin tuntu säilyisi myös siellä puolella näyttöä. Kuvassa esiintyy pehmeä ja huomionkipeä syy matottomaan aikakauteen kodissamme.


Ideataskublogin Niina teki meille blogeille tagit messuosastolla ja tuo puinen tagi on jatkojalostettu lelukorin merkiksi. Se on muuten tehty ihan laudasta ja kiva idea moneen paikkaan. Aivan uskomaton kekseliäs ja luova nainen tuo Niina, joten kannattaa käydä kurkistelemassa naisen tekemisiä ihan muutoinkin!!! Alun perin olin suunnitellut tekeväni koriin sabluunan avulla tekstin, mutta tagin avulla on helpompi merkata tuote ja erityisesti poistaa haluttu teksti, jos korin käyttötarkoitus muuttuu.


Tulppaanit ovat aina yhtä raikkaata ja kauniita. Laitoin ne tuonne lasitölkkeihin ja mietin yhtä ystävääni, joka ei ikinä vastaanota kukkia, sillä kissat repisivät ne. Olisiko tölkkikukkasissa mahdollisuus pitää sekä kukkakimppua, että kissaa samassa tilassa?


Jotta totuus ei unohtuisi, niin näytetään lisää "kuvaushäiriköitä".

 Tilanteen tutkimista!


Tuotetestausta.


Ihanaa, kun luet blogiani. Tiesitkö, että blogini tapahtumia voit seurata myös Facebookissa tykkäämällä blogin sivusta TÄÄLLÄ! 


Tämä postaus on tehty yhteistyössä Parolan Rottingin kanssa.