Vierailulla Hannan boheemissa kodissa!


Villa Bohemian - blogin Hanna kutsui SObloggarit Poolpartyihin. Tosin sateesta johtuen nautin olostani vain notkuvien ruokapöytien äärellä ja unohdin vesileikit kokonaan. Mikäli olet joskus haaveillut omasta uima-altaasta, niin Hannan blogista kannattaa kurkata ohjeita ja kokemuksia aiheesta. Tervetuloa kierrokselle Hannan persoonalliseen kotiin!
Kaunis Alma ottaa tässä talossa vieraat ystävällisesti haukahdellen vastaan. Tästä alkaa kierros Hannan todella persoonalliseen kotiin. Onhan tuossa dalmatialaisen värityksessäkin jotain sadunomaista, niin kuin  Hannan koko kodissakin.


Pääväreinä toimivat musta ja harmaa eri variaatioina.


Kivitalon sisäseinät on pinnoitettu antiikkilaastilla ja kodista löytyy paljon ihastuttavan kekseliäitä yksityiskohtia. Jättimäinen taskukello näyttää aikaa olohuoneen kulmassa ja täällä kokee voimakkaasti olevansa, kuin keskellä Liisa Ihmemaa - satua.


Tässä yksi kodin suosikkiyksityiskohdista. Meidän kotiin tämä mahtipontinen enkeli ei sopisi, mutta tähän taloon se sopii kuin nenä päähän.


Myös vessa oli somistettu ihanalla tavalla, sen illan vieraita ajatellen.


Kurkistetaan vielä talon yläkertaan, mihin on sijoitettu kaikki makuuhuoneet.


Hannan rohkea tyyli tulee hyvin esiin tässä makuuhuoneessa. On hienoa, miten Hannan oma tyyli näkyy niin voimakkaasti talossa ehjänä omana tyylinään: liilaa, mustaa ja harmaata boheemisti yhdistellen.


Lasten huoneista avautuu omat lapsille sopivat värimaailmansa. Näissä huoneissa on hyvin hyödynnetty myös lappeiden ala-osat. Normaalisti nämä kaikkein matalimmat osat jäävät yläkerran huoneista hyödyntämättä, mutta täällä asia on suunniteltu fiksummin. Hannan mieshän on herra rakentaja, niin kuin Hanna blogissaan puhuu miehestään, joten ei ihme, että talostakin löytyy fiksusti tehtyjä yksityiskohtia. Seinäjoella toimivaan Rakennusliike Sarkoaan voit myös tutustua lisää Villa Bohemian -blogin kautta.


Yhdestä lastenhuoneesta löytyy perinnetapettien valmistajana tunnetun Pihlgren & Ritolan pöllötapetti.


Yläkerran vessa on minusta tämän talon suosikkipaikka! Tässä vessassa on tilaa ajatuksille.


Tämä tila on kerrassaan uskomattoman ihana! Enkä edes liioittele!Oli virkistävää päästä asuntomessukotien jälkeen tarkastelemaan Hannan kotia nyt kameran linssin läpi. Hannan kodista voit ihastella lisää kuvia Villa Bohemian blogin viimeisimmästä postauksesta. 


Vielä lopuksi kuvaa päivän pääateriasta. Kiitos Hanna <3 ja muut paikalla olleet SObloggaajat.

Seuraavaksi edistytään meidän makuuhuoneremontissa, mutta myös sohvatuolin maalausta on tiedossa, sekä ihana chalk paint-arvonta facebookin puolella!

Mikäli pidät blogini sisällöstä, niin käyhän tykkäämässä blogistani myös facebookissa TÄÄLLÄ!