Vanhan hirsitalon DIY-ideoita.


Tervetuloa kurkistamaan kanssani erääseen vanhaan hirsitaloon ja sen kekseliäisiin DIY-ideoihin. Tässä kuvassa näet keittiöhyllyn yläpuolelle ennakkoluulottomasti kiinnitetyt puukannet, mitkä näyttivät ensin ulkovessan reikien kansilta, mutta tarkempi tarkastelu osoitti niiden olevan tiinun kansia :-D.


Tämä tuoli on hauskasti katkaistu istuinosasta ja kiinnitetty seinälle hyllyksi. Pienillä kulmaraudoilla tuolin saa huomaamattomasti kiinnitettyä seinään tuolin istuinosan yläreunasta, näin ne jäävät näkymättömiin.


Ikkunoiden edessä roikkuivat vanhat kakkuvuuat, mistä oli askarreltu valaisimet. Tämä koti oli mukana Kurikan Asu&Elä- tapahtumassa ja näin ollen pääsin inspiroitumaan tästä kodista.


 Tämä oli kekseliäs ja voimakkaasti rajoja hakeva DIY-ideoita pursuva koti.


Makuuhuoneen vaatekaappi näytti vanhalta siskonpaneelien jämäpaloista rakennetulta kaapilta. Ihanan vanhan talon henkeä elävä erilainen kaappi.


Pisuaari toimi eteisen kukkapurkkina ja kaikenlaista muutakin mielenkiintoista näkyi seinällä käytöstä poistettuna rekvisiittana,


Vintille vievät rappuset oli numeroitu hauskasti.


Hyppäys omaan kotiin, missä liimailen vanhan emännänkaapin laatikoita tukeviksi. Silmä ei kestä tuota vihreän ja punaisen yhdistelmää, joten emännänkaapista tulee joko punainen tai vihreä. Hieman tekisi mieli sutia koko kaapista joulunpunainen, mutta uskallanko? Se jää nähtäväksi :-). Nähdään taas pian.

Tiina