Hauskimmat ja kätevimmät terassikalusteet.


Meillä paistaa aurinko ja ulkona viihtyy ilman takkia. Jihuu! Meidän pesue onkin saanut viettää enemmän aikaa pihalla kauniista syksystä nauttien. Esittelenpä siis meidän ihanat uudet terassin riippumattotuolit. Tosin näitä on neljä ja muutamalle on suunnitelmissa löytää sisätiloista oma paikka, sen verran mukavat ja tykätyt nämä meillä ovat. Mieskin oli tyytyväinen, että kyseessä oli helposti koottavat /asennettavat vaihtoehdot.


Nämä meidän La Siesta riippumattotuolit ovat Pihanon valikoimasta ja löydät ne TÄÄLTÄ.  Saman nettikaupan valikoimasta löytyy muuten kaikkea muutakin vinkeää ja vaikka lastenhuoneeseen voi harkita tätä Fatboyn jättipupua. Fatboyn valikoima on muutenkin kiehtonut minua ja toi nettikaupan valikoima niihin on kyllä super!


Miksikö me päädyttiin näihin ja mikä näissä on niin kätevää? Miehen kanssa ihastuttiin näihin viime hotellivierailulla Vaasassa, kun hotellihuoneessamme oli hauskasti vastaavanlaiset La Siesta riipputuolit, joissa rennosti ja mukavasti istuessa vahvistui ajatus siitä, että näitä pitää saada myös kotiin. Ruskea väri valikoitui taas näiden monikäyttöisyyden vuoksi, näin nämä on helppo sijoittaa sisällekin maltillisen sävyn vuoksi. Raidallinen moniväri-iloittelu sopii kyllä joihinkin asioihin, mutta näissä pitäydyin tylsästi turvallisessa ruskeassa. Kätevyys liittyy taas siihen miten pieneen pakettiin nämä sujahtavat talveksi.  Mä en ole kovin motivoitunut pihakalusteiden hoitaja, joten kankaiset pieneen tilaan sisälle mahtuvat sopivat mun elämään hyvin.


Omaa aikaa - omaa rauhaa. Oma Koppa on yksi mun suosikkikäsityökirjoista sen visuaalisuuden vuoksi. Ei siksi, että ehtisin oikeasti mitään noista toteuttaa, mutta kiva fiilis suunnitella, että mitä tekisin, jos ehtisin :-D.
Syksyssä on ihanaa piha ja sen sato, mistä saa myös ehdottomasti kauneimmat asetelmat silmän iloksi.


Näin kapeksi pussiksi nämä sujahtavat säilöön. Nämä odottavat pääsyä komeroon nurkkaan säilytykseen. Ensi kevät voisi alkaa mahdollisimman aikaisin kiitos, tuolloin pääsee kaikki neljä riippumattotuolia terassille.

Nähdään taas pian lastenhuonejuttujen parissa, siellä edistytään hitaasti, mutta varmasti.

MUOKKAUS: Tätä tekstiä kirjoittaessani lapseni olivat piirtäneet sinisellä tussilla valkoiseen paneeliseinään. Ehkäpä eräänlainen Suomi100-teos? Mieleltäni rajoittuneena siivosin sen pois. Kiitos Universal Stonen saimme sen melkein huomaamattomaksi.

Tiina