Mein kampf

Meidän keittiö ja kodin sydän on valmistumassa. Niin paljon kuin tuohon liittyykin tunnelatausta ja tuntien suunnittelutyötä niin niin paljon toivoo saavansa täydellisen keittiön itselleen. Kaiken kilpailuttamisen jälkeen päädyimme pieneen paikalliseen firmaan mikä teki keittiömme huomattavan paljon muita edullisemmin vaikkakin aivan samasta materiaalista. Päädyimme toki edullisimpaan, sehän se kilpailutuksen jalo idea on.

Edullinen hinta on alkanut meille selvitä... jo lähellä deadlinea heiltä kerrottiin,  kun halusin sopia aikaa viedäkseni viimeisiä mittoja, että keittiömme onkin melkein jo valmis, vaikkakin oli ollut hyvin selvää, että viimeiset mitat varmistetaan vielä. He sitten tekivät noin puolet laatikoista uudelleen virheellisistä mitoista johtuen. Keittiötämme on nyt alkanut tipahdella kotiin. Eilen tuli suurin osa rungoista kotiin ja asensimme ne jo paikoilleen. Jännitin ehkä itse ottamieni mittojen täsmällisyyttä tai sitä, että olinko tullut joka kohdassa oikein ymmärretyksi, mutta ainoat häiritsevät epäkohdat tulivat vastaan laatikostojen etulevyissä.:
Minulle oli alun perin itsestäänselvyys, että keittiön alalaatikot ovat saman kokoisia, jolloin ne jatkuvat kauniina linjana. Tämä taas ei juolahtanut keittiövalmistajan mieleen, joten nyt sitten korjaillaan virheitä. Tästä virheestä joudumme valitettavasti jo itsekkin osallistumaan maksuihin :-/. Huomenissa saan hakea lisää tavaraa, mm. tasot ja lisää kaappeja.
 
Lisäys: väärän kokoisia puutasoja, joista loppupeleissä kaksi piti tehdä uudelleen. Integroitavien kylmälaitteiden kaapit puuttuu edelleen, mutta nyt luulen tulleeni ymmärretyksi siitä mitä siihen haluamme. Summa summarum: Olemme tyytyväisiä paikallisen kalustevalmistajan hinta-laatusuhteeseen ja tulemme jatkossakin asioimaan paikallisella kalustevalmistajalla.