TSI kylpyhuoneen yläkaapin ovet.

Näistä vanhoista ikkunanpokista aloitettiin. Nämä ovat huolella valittua materiaalia, sillä ikkunoihin pyrittiin valikoimaan se kestävin ja sitkein puuaines. Nämä vanhat ikkunat olivat jääneet vintille ikkunanvaihdon yhteydessä. Kittiä näissä ei ollut enää ollenkaan ja maaliakin aika heikosti, mutta puuaines oli kuitenkin tervettä. Tämä postaus ei ole työohje ikkunoiden entisöintiin, vaan ennemminkin askarteluidea.
Hiekkapaperilla suurimmat maalien hiomiset.
Käsin hiomiseen kyllästyy kovin nopeasti.
Ikkunoiden teippaukset ja kulmarautojen laitto.
Coloria forte käy kylpyhuoneeseen.
 
Vuosikertakitti oli vielä hengissä. Kitin laittoon suosittelen lämpimästi juurikin tämmöistä silikonituubin mallista pursotettavaa kittipurkkia. Näppärää kun voi pursottaa suoraan sopivan määrän kittiä puitteen viereen.
Sitten voi huomata, että d-c-fix pitää tietenkin ehdottomasti asentaa ennen kittiä ja poistat jo laittamasi kitit.

Työ tekijäänsä opettaa ja muita kansanviisauksia.
D-c-fixin asennusta.

Kitin asennus uuden kerran. Ensin pursotetaan ja sitten kostealla sormella silitetään tasaiseksi lasin ja puitteen kulmaan, aivan kuin silikoni.
Nämä ikkunat jäävät odottamaan kitin jähmettymistä. Kitin yli voi vielä maalata. Nämä ikkunat vien paikalliselle kalustevalmistajalle, missä ikkunoista syntyy kylpyhuoneen yläkaappi.

Tämä päivyksen tarkoitus on rohkaista muitakin ottamaan niitä ehjiä vanhoja ikkunanpokia oikeasti käyttöön. Niistä on vielä moneksi.