Niksinurkka iskee!

Tämä on oma niksipostaukseni, keittiön remonttiin ja sisustukseen liittyen. Tähän olen koonnut mielenkiintoisia keittiövinkkejä sinulle.

 


1. Käsitiskiaine uuteen pulloon! Käsitiskiainepullo ei ehkä ole keittiösi kaunistus, mutta olisi kiva pitää se aina kuitenkin käden ulottuvilla. Tässä öljypullon korkki ja lasinen kokispullo yhdistyivät esillä pidettäväksi käsitiskiainepulloksi. Tosin muovipulloa on helpompi käyttää, kun siitä voi puristaa käsitiskiaineen ulos valuttamisen sijaan.

2. Verhotangot voi kiinnittää naruilla roikkumaan katosta. Varsinkin mikäli käyttää heinäseipäitä tms. verhotankoina, niin saat paremmin verhotangon yläreunan asettumaan kauniisti narusäätöjen avulla.

3. Liitutaulutarra on tällä hetkellä kovin helppo tuunausvaihtoehto moneen paikkaan. Meillä on vanhasta tarjottimesta tehty huoneentaulu, Pentikin keittiöpurkeista tehty hitusen modernimmat ja lisäksi jotain pienempiä askarteluja.

4. Keittiön kaapistojen alasokkeli menee monesti ikävän näköiseksi. Lisäksi alasokkelin puhdistamisen mielekkyydestä voi olla montaa mieltä , ellei ota sitä kykkimistä ja kumartelua ja konttaamista urheilun kannalta. Lisäksi lastulevyn alareuna voi mennä ahkeralla keittiön lattian moppaajalla helposti piloille. Alasokkelilevyt voi tehdä myös puusta. Me teimme hirsipaneelista ja käsittelimme tummaksi. Tykkään ❤ .


5. Vitriineihin saa persoonalliset ovet vanhoista ikkunoista. Kuvia aiemmissa postauksissa.


Siskonpaneelisopan niksinurkka päättää nyt tähän. Tämä nainen siirtyy järjestämään talvivaatteita varastoon. Huopikkaani ja kumisaappaani tapaavat vain kahdesti vuodessa, päätin ikuistaa tilanteen :-D.