Vanha navettarakennus kunnostautuu kesäjuhlaan.Kuukausi sitten postailin teille hävityksen kauhistuksesta. Nyt vihdoin olemme saaneet lajiteltua romahtaneen lisäsiiven. Mikään kaunistus tai ilo silmälle ei tämä rakennus ole vieläkään, mutta olemme matkalla oikeaan suuntaan! Tämä tila on meillä ainut isompi tila, mihin olisi kesällä hyvä kutsua suurempi määrä vieraita kesäjuhliimme, joten sisätilojen remontin ohessa olemme kaapineet vanhaa lantaa vanhasta navetasta lapioin ja talikoin.

Tästä syystä postaustahti on hiljaisempaa nyt kesäaikana. Töitä riittää niin sisätilojen, kuin ulkotilojenkin kanssa. 

Pikkuremppaa siellä täällä ;-).

Näiden ystävien: lapion, kottikärryjen ja talikon kanssa olen viettänyt viime aikoina paljon aikaa. Hyvää liikuntaa ja aivot nollaantuu siinä sivussa.

Melkein odotan, että pääsen käsiksi tuohon sortuneeseen osioon. Emme ole koskaan varsinaisesti muuranneet mitään, joten haasteet - täältä tullaan.

Eläimiä tilalla ei ole ollut enää vuosiin, joten onneksemme kaikki lapioitava ja talikoitava tavara on jo muuttunut melko miedon hajuiseksi tuotteeksi.


Tämä tila kohtaa seuraavaksi kunnon pesun ja kiireellisen kattotiilien korjausoperaation. Seuraavaksi mietitään mitä tälle tilalle tehdään puhdistusoperaation jälkeen.