Suosituimmat joulun ajan itse tehdyt koristeet ja lahjat.

Nyt on aika paljastaa blogini jouluaiheisten postausten suosituimmat itse tehdyt joululahjat- ja koristeet. Tervetuloa kurkistamaan mitkä postaukset ovat nousseet kaikkein suosituimmiksi.
Ehdottomasti suosituimmaksi on noussut yllättäen betonitontut. Viime vuoden syksyllä toteutetut tontut ovat löytäneet tiensä tee se itse -ihmisten  sydämiin ja ahkera postauksen katselu nostaa katselumääriä koko ajan. Siitäkin huolimatta, että betonitöiden teko on joulukuussa haastavampaa kuin kesällä, jolloin töiden teko ja kuivatus onnistuu pihalla, niin betonityöt ovat nähtävästi edelleen suosittuja, vaikka niiden kulta-aika on jo hieman hiipunut. Ohjeen näihin tonttuihin löydät TÄÄLTÄ.Toiseksi luetuimmaksi nousi tämä viime jouluinen himmelin ohje, missä kirjamellisesti väännettiin helposti ohuen ohuesta rautalangasta pillihimmeli kokoon. Ohjetta käytiin katsomassa jo lokakuussa ahkerasti ja edelleen aihe on kovin suosittu.  Ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Ehdottomasti suosituimmaksi nousi nämä kierrätysmateriaaleista tehdyt tontut. Vanhoista lastenvaatteista ja pilttipurkeista valmistuivat nämä tontut. Näihin on lisäksi käytetty "partakangasta" sekä puuhelmiä. Tonttuihin ja niiden tekemiseen pääset tutustumaan TÄÄLLÄ.
Keksitaikina purkissa toimii edelleen kivana ja kekseliäänä joululahjana ja tämäkin on noussut jouluaiheisten postausten suosituimpiin. Täksi jouluksi näitä on löytynyt myös kaupoista valmiina lahjoina. Postaus ja resepti tähän löytyvät TÄÄLTÄ.TÄÄLTÄ löytyvä fimotonttujen ohje on noussut blogini viidenneksi suosituimmaksi jouluaiheiseksi postaukseksi. Tontut joiden lakin alta pilkistää vain iso nenä ja paljaat jalanpohjat tai pelkät jalanpohjat ovat vedonneet.


Huomasitko sinäkin, että tonttuaiheiset ohjeet ovat niitä joulun ajan suosituimpia, tontuissa siis on vetovoimaa, Oletko sinä kokeillut tai aiotko kokeilla jotain näistä?

Rauhallista joulun odotusta!

Toivoopi,
Tiina

Ai niin, oletko o löytänyt Instagram-tilini? Löydät sen kun etsit Instassa käyttäjätiliä @siskonpaneelisoppaa.