Blogini suosituimmat tee se itse -postaukset.Blogini suosituimmaksi postaukseksi on noussut tämä betonitonttujen teko-ohje, ja postaus jatkaa edelleen erittäin suosittuna. Kuva on Pinterestissä saavuttanut viime aikoina oletettua enemmän suosiota ja blogiini on yhtäkkiä alkanut virrata tämän postauksen myötä katselijoita ympäri maailmaa. Jännää miten yhden puolitoista vuotta vanhan kuvan myötä on alkanut tänä keväänä tasaisesti virrata ihmisiä pieneen piskuiseen suomenkieliseen blogiini erityisesti Saksasta, Yhdysvalloista, Itävallasta ja Venäjältä. 
Toiseksi suosituimmaksi julkaisuksi nousi yllättäen tänä keväänä julkaistu postaus: Vinkkejä vanhan hirsiseinän käsittelyyn. Ilmeisesti aika moni suunnittelee edelleen hirsiseinien esille ottamista ja puhdistamista.
Betonimunien teko-ohjeet  kiilasi tämän vuoden pääsiäisenä itsensä kolmanneksi luetuimmaksi blogipostaukseksi. Betonityöt eivät siis suinkaan ole täysin OUT, vaan niitä tehdään ahkerasti edelleen.Sohvatuolin maalausta chalk paint - maaleilla on hypännyt neljänneksi suosituimmaksi postaukseksi. Sinänsä ymmärrettävää sillä onhan se nyt älyttömän kiva juttu, että saat lisäaikaa huonekalulle maalaamalla sen. Kankaiden maalaaminen on aika vieras asia kaiken kaikkiaan, joten ehkäpä erikoiselta kuulostava asia, eli sohvatuolin maalaus pensselillä ja maalilla houkuttelee tutustumaan asiaan.


Tulin juuri Koskenojan tilalta bloggaajatapahtumasta. Oma pää kuhisee risteäviä ajatuksia, joista päällimmäisenä on hyvä tunne paikallisesta maidontuotannosta. Aiheesta lisää myöhemmin!

Tiina