Bloggaajatapahtuma asuntomessualueella.


Vihdoin koitti se kauan odotettu lauantai, jolloin saimme vallata hetkeksi asuntomessualueen. Kaksi nuhanenää jäivät turvallisesti isän hoitoon ja äiti suuntasi järjestämään kauan odotettua katujuhlaa.
Vieraita odottivat Lapuan Kankureiden pellavaiset servetit ja Kupilkan Spork retkiaterimet.


Lisäksi meitä hemmoteltiin Seinäjoen parhaimmalla tarjonnalla: Valkoisen Puun kakuilla ja Mallaskosken oluilla. Jopa minä, joka ei lähtökohtaisesti pidä oluista, niin oikeasti pidin tuon vaalean oluen mausta. Tämä siis vahvana vinkkinä muille, joille oluet ei yleensä uppoa!


Hotelli-Ravintola Alma tarjoili meille kasvisrieskarullaa, härän rintaa vaalealla leivällä ja punasipulihillokkeella ja savulohileipää salaattien kera. Vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu Alma on nähtävyys sinänsä.


No niin, otetaan äkkiä se yhteiskuva, ennen kuin vieraat saapuu!!! HYMYÄ!
Kiitos Hanna ihan mielettömän hyvästä yhteistyöstä! Hannan Villa Bohemian-blogin löydät TÄÄLTÄ! 


Taloista näytän teille kesän mittaan lisää, sillä niistä riittää ammennettavaa. Tässä muutamia suosikkejani tästä päivästä. Toisissa vinyylilankuissa voi olla vähän enemmän särmää! Ihana!Markissa oli kivasti päätetty jättää osa seinistä kokonaan käsittelemättä. Muutoin seinät olivat käsitelty valkoisiksi.


Villa Roihun maalaisromanttisesta tunnelmasta löytyi myös ihastuttava liesituuletin. Tämä oli yksi hienoimpia ja yllättävimpiä yksityiskohtia kierroksen aikana.Kannustalo Pohjanmaa ihastutti todella monella tapaa, eikä vähiten tuon mustan pönttömuurin vuoksi. Ajatus makuuhuoneemme pönttömuurin maalaamisesta mustaksi vain vahvistui. Tästäkin kohteesta näette vielä lisää, mutta kaikki aikanaan ;-).Kimara Katariina on ollut jo pitkään yksi suosikkini ja tänään saimme pitää kohdetta tukikohtanamme koko päivän. Ihastuttava pariskunta ja ihana pohojalaanen talo <3. Loppusiivousta tehdessä nappasin pari salakuvaa, sillä tässä kohtaa tilanteesta sai oikeasti levollisen otoksen. Tupakeittiössä keinuttelemassa räsymattojen päällä. Kimara Katariina päivittää Facebook-sivuaan ahkerasti, joten käykäähän kurkistelemassa.


Siskonpaneelisoppaa-blogin tapahtumia seuraat helpoiten Facebook-sivun kautta. Käyhän tykkäämässä TÄÄLLÄ!