DIY-verhotangot


Esittelyssä tänään DIY-verhotangot. Nämä verhotangot olen kehittänyt joskus hätäratkaisuna, kun koin verhotankojen asennuksen olevan turhan pikkutarkkaa säätämistä ja kiinnitettäviä ruuvejakin oli tolkuton määrä. Pidin hätäratkaisuna kehittämistäni heinäseiväsverhotangoista lopulta niin paljon, että ne ovat jo vakiokamaa kotonani.


Näihin tarvitaan heinäseipäät, narua ja  pari ikkunahakaa tai ikkunanipstaakkelia, mikä on mielestäni erittäin osuva nimitys kaikille vanhan ikkunan pienille metalliosille. Alun perin käytin näissä vanhoista ikkunoista poistamiani ikkunahakoja, mutta nykyisessä kodissani osat on napattu suoraan rautakaupan hyllystä.


Kuvassa oleva esimerkki on lisäksi yksi parhaista tavoista käyttää heinäseipäitä verhotankoina, sillä heinäseiväs ei ole koskaan tasapaksu ja näin ollen naruilla pystyy säätämään heinäseipään yläreunaan kauniisti vaakatasoon.Joko bongasit upean Kuovin Sunnuntaiaamu-kuosin kuvista?
Siskonpaneelisoppaa-blogin lukijoilla on mahdollisuus voittaa itselleen Sunnuntaiaamu-pellavatyynyn mustilla kanttauksilla. Koristetyynyssä on vetoketju, joten päällisen pesu on helppoa ja tyynynpäällisen voi heittää koneessa 60 asteeseen. Pakko vielä sanoa, kun olen tuota tyynyä tuossa kuvaillut ja hipelöinyt, että on ihanaa laittaa näin laadukas suomalainen tuote arvontaan!Tämä tyynyn arvontaan voi osallistua Siskonpaneelisoppaa facebook-sivulla TÄSTÄ.


Meidän uusista Kuovin keittiötekstiileistä ja kuosin suunnittelijasta Birger Kaipiaisesta lisää ensi sunnuntaina.


rakkaudella,
Tiina


Postaus on tehty yhteistyössä Kuovin kanssa.