Makuuhuone palasiksi!Makuuhuoneen muutos on alkanut. Koko perhe on siirtynyt nukkumaan tulevaan lastenhuoneeseen. Läheisyys lämmittää.Monet toinen toistaan hienommat vaihtoehdot vilisevät mielessä, kun katselen ja mittailen tyhjää tilaa. Tämän huoneen remontin alkamista onkin jo odotettu ja tästä tulette kuulemaan koko kesän tasaiseen tahtiin.Piti kiivetä "karkkituolin" päälle etsimään parempaa kuvakulmaa.

Ennen remonttia-kuvat on muistettu ottaa ja purkaminen voi alkaa. Heti yllätyttiin, kun oletettiin seinän rakenteen olevan identtinen samaan aikaan remontoidun naapurihuoneen kanssa, mistä siis löytyi folio koko ulkoseinän matkalta. Tämän huoneen seinissä oli folion käyttö jäänyt maltilliseen patterien taustojen vuoraamiseen ja muutimme suunnitelmia lennossa. Kaksi seinää otetaan hirrelle kolmen sijaan ja näin ollen kaksi seinää jää tapetille. Jää nähtäväksi mitä muita suunnitelmien muutoksia vielä on edessä.Kissat eivät osaa arvostaa remonttikauden alkamista kovinkaan korkealle.

 Minulla on sisustuskauppavierailusta kivoja juttuja teille näytettäväksi ja asuntomessujen tulevasta bloggaajatapahtumasta vähän etukäteisfiilistelyä. Nähdään siis pian....