Parhaiden DIY blogien parhaat DIY ideat!

Kysäisin meidän ihanilta Kotopirkko- blogeilta, että mitkä ovat olleet heidän kaikkien aikojen suosituimpia postauksiaan. Tässä siis listaa saamistani vastauksista ja linkkejä noista blogien poikkeuksellisen suosituista postauksista. Ota hyvä asento ja lähde kanssani DIY-seikkailuun!


Amppeli + teko-ohje on saavuttanut Ideataskublogissa suosituimman postauksen paikan. Niina on muuten saavuttanut Vuoden Askartelijan tittelin tänä vuonna, joten naisen kädentaidot ovat saavuttaneet tunnustusta ja syystä.Coca-cola tölkeistä tehty valaisin on saavuttanut paljon huomiota ja ihastusta Miia Fixaa blogissa, eikä suotta, sillä onhan tässä kekseliään idean lisäksi myös kierrätysnäkökulma.
Langoilla tehty kovetettu sydänkoriste sopisi hyvin myös äitienpäiväkorttiin. Arjen Iloja -blogista löytyy myös yksityiskohtaiset ohjeet lankasydämen tekoon.Kuormalavoista tehty sängynpääty  on Frutti Di Mutsin suosituin DIY-postaus. Nämä kuormalavat ovat oikeastaan todella monikäyttöisiä teeseitse-ihmisten käsissä.Keittiön halpa uudistus herätti kiinnostusta Kotohippusia-blogissa. Muutos oli todellakin tehty edullisesti, mutta yleisilmeen muutos oli melkoinen. Käy kurkistamassa!Helpot DIY-sisustuskirjaimet kiinnostavat lukijoita Suvikukkasia -blogissa. Hauska lopputulos vaikka lastenhuoneen seinälle!Haarukan avulla tehtävistä ruseteista tulee näin täydellisiä. Kaikki Paketissa-blogissa on tarkat vaihekuvat onnistumisen takaamiseksi.Herkät enkelinsiivet voi valmistaa suodatinpusseista. Mielestäni kuvista ei ikinä uskoisi herkkien siipien olevan suodatinpusseista. Tämä taidonnäyte on Koti Hyppysissä -blogin Sarilta.Puutähdet ja kekseliäät teko-ohjeet näihin löytyy Saltunraitin Annan inspiroivasta maailmasta <3.Roskissuojan DIY-versio näyttää Kolmen Tähden Kodissa näin kivalta ja on jo toinen kuormalavaidea tässä listassa. Erityisesti nämä kierrätysideat on minusta aivan parhautta ja Marikan käsissä toteutukset ovat totutusti kodikkaita ja näyttäviä.
Tässä kooste Ruususuu ja Huvikumpu- blogin suosituimmista. Ellet ole vielä jostain syystä tutustunut blogiin, niin tee se heti!Kauniit kuvioidut betonilaatat ovat Virtasia-blogin Ninan käsistä. Eipä ihme, että juuri nämä ovat olleet suuressa suosiossa, sillä betonoosi on nykyisin melko yleinen tauti ja täälläkin on jo pari hyvää suunnitelmaa aiheesta ensi kesän varalle.Tämä rosoinen tunnelma on ollut suosituin DIY-idea Kanivinossa- blogissa. Usein hyvät ideat voivat olla hyvinkin yksinkertaisia toteuttaa.Käpyjen valkaisu Rauharentola blogissa on ollut blogin suosituin postaus. Käy blogissa kurkistamassa itse miten homma toimii.Karkkipäivä ja yksityiskohtainen ohjeistus karkkipaperien kierrätykseen pussukaksi löytyy Madam B.C.-blogista. Mikä loistava syy lähteä ostamaan karkkia!Vanulappu-kranssi ja ohje  löytyy Tuulialla-blogin suosituimpana postauksena. Hillittyä ja harmonista, niin kuin  Tuulian blogissa muutoinkin.Betonitontut   nousivat oman blogini suosituimmaksi postaukseksi. Tässä myös kierrätysaihetta sivuttu vanhojen parittomien sukkien kanssa.


Postaukseni on tässä, toivottavasti nautit "kiertoajelusta". Lisää uusia loistavia ideoita löydät päivittäin yllä olevien blogien toimesta Kotopirkkojen Facebook-sivulta. Muistathan käydä tykkäämässä sivustamme.


Tätä blogia voit seurata myöskin Facebookin kautta, ja sinne pääset TÄSTÄ!

Ihania aurinkoisia hetkiä! Nähdään pian!