Voiko asuntomessujen halvin kohde olla myös ihanin?


Tämä asuntomessujen kohde sai joukon bloggaajia huokailemaan ihastuksesta. Osa alkoi jo unelmoida talon ostamisesta ja osa vähintään esitteli puolisolleen illalla ylisanojen saattelemana tämän kohteen. Silti kyse on asuntomessujen kokonaishinnaltaan halvimmasta kohteesta.
Kohde on tehty ristiin liimatuista puulevyistä. Aiheesta voi kurkata lisää TÄÄLTÄ. Innostuin kohteesta jo asunnon pihamaalla, tutkimalla elementtien mallipaloja. Hengittävä massiivirakenne ilman lasivillaa, muovia tai muuta p****a, niin puhutaan täydellisestä rakenteesta!


Tämä kohde on ainoa mikä on hieman piilossa, eli voit hyvinkin surffailla messualueen läpi huomaamatta tätä lainkaan. Kuitenkin tämä kuuluu asuntomessujen mielenkiintoisimpiin kohteisiin ja suosittelen lämpimästi piipahtamaan täällä. Kuvathan eivät koskaan kerro kaikkea. Löydät kohteen mustan puukerrostalon takaa.Keittiö on pieni ja kivasti heti ulko-oven vieressä.


Mikrosementti seinissä toimii tässäkin kohteessa.


 Puhuttelevia yksityiskohtia. Minulle tuli väkisinkin KonMari ja hänen ideologiansa mieleen, nimenomaan tässä asunnossa.


Ylätasannetta ja edelleen puuta, puuta ja puuta, sekä sementtiä lattiassa.


Ylätasanteella oli pieni työpiste, jossa oli viimeksi laiteltu viherkasveja.


Lisää puhuttelevia yksityiskohtia. Kiitos sisustussuunnittelijat Eeva Takkunen ja Peeta Peltonen. Eevaa voit seurata myös Instagramissa, seuraamalla käyttäjää @eevatak  .


Kuvat kertovat puolestaan. Vähäeleinen ja yksinkertainen sisustus puhuttelee. Myös saunan lauteet olivat tätä samaa täyspuista CLT-materiaalia. Tulehan kertomaan tänne mitä sinä pidit asunnosta, mikäli vierailet messuilla!

Mukava päivä takana. Saatan ilahduttaa teitä vielä DIY-koosteella asuntomessujen tiimoilta.

Nähdään pian,
Tiina

P.S. Muistathan, että Siskonpaneelisoppaa-blogia seuraat helpoiten Facebookista tykkäämällä sivusta TÄÄLLÄ.