Makuuhuoneemme sisustussuunnittelijan kynsissä.


Miten jännää olikaan käyttää sisustussuunnittelijan apua makuuhuoneremontissa. Tai rehellisyyden nimissä olin melko skeptinen koko asian suhteen ajellessani InHouse Designin toimistoon. En skeptinen siksi , että olisin epäillyt Ulla-Helenan ammattitaitoa, vaan siksi, että koska en tiennyt itsekään mitä halusin, niin oli vaikea uskoa kenenkään muunkaan tietävän. Olinpa väärässä!

Yllä olevassa kuvassa ykkösehdotus tilan tapetiksi.Tapetista poimittuja sävyjä on tarkoitus käyttää sisustuksessa. Musta ja valkoinen oli jo tilaan katsottu. Musta pattereihin ja pönttömuuriin ja valkoinen taas hirsiseiniin, kattoon ja lipastoon.Varsinkin ihanat yksityiskohdat olivat minun mieleeni, kuten lipastoon suunnitellut nahkaiset vetimet. Rakastin noita innovatiivisiä pieniä asioita, joilla saataisiin kokonaisuudesta toimiva. Tosin ajatus siitä, että suunnitelma olisi nyt valmis oli todella hassu, sillä yleensähän suunnitelma on elänyt ja muokkautunut seikkailun lailla koko tilan remontin ajan.
Ulla-Helenalla oli takataskussaan myös toinen vaihtoehto väreille ja tapetille ja itse pidin tästä kovasti. Tämä vaihtoehto ei saanut kuitenkaan kotona kannatusta, joten hylkäämme tämän säpäkämmän  värimaailman. Katsokaapa mitä muuta löytyy kuvasta. Domus Classican paketti oli juuri tullut ja nappasin sähkökalusteiden malleja mukaan tapaamiseen. Kyllä olen ihastunut ja rakastunut näihin posliinisiin sähkökalusteisiin ja tulette kuulemaan ja näkemään näistä lisää.


Tättärää... Tässä valmiissa suunnitelman pohjapiirroksessa näkyy tuo ihana lattiaan maalattava räsymatto! Eli matto tosiaan maalataan lattiaan ja mielestäni se on yksi Ulla-Helenan huikeimmista ideoista.

Tämä oli hyvin mielenkiintoinen seikkailu hakea sisustussuunnittelijan apua makuuhuoneen uudistuksessa. Hyvän suunnittelijan avulla uskaltaa tehdä rohkeitakin valintoja silti saaden tasapainoisen lopputuloksen.
Tässä vielä kiinnostuneille makuuhuoneen suunnitelmaa tarkemmin. Tervetuloa seuraamaan blogiani, niin näet mitkä näistä suunnitelmista toteutetaan. Blogini löytyy Facebookista TÄÄLTÄ! Muistathan tykätä sivustani.


Meillä vilistää täällä tällä hetkellä kolme pientä tiikeriraidallista kollipoikaa ja yksi kilpikonnaväristyksen omaava tyttökissa, niin kuin joku on saattanut Instagramista jo huomata.

Kesäterkuin,
Tiina