Sofian ja Kimmon superkoti!

u

Edellisessä postauksessani puhuin Kurikassa järjestetystä Asu&Elä-tapahtumasta, ja jatkan tuota kierrosta nyt kanssanne. Nyt on vuorossa jälkimmäinen esittelemäni kohde ja hypätään upeaan moderniin älytaloon.

Kevytharkoista (älkää kivittäkö jos tarkka nimitys olikin jotain muuta) oli rakennettu talon tyyliin sopivat paikat ulkokukille. Nämä tilataideteokset myös rajasivat kookasta terassia kauniin graafisella ilmeellä.Sisätilat yllättivät täysin. Talo oli odottamattoman valoisa, raikas ja moderni. Olin jopa miettinyt etukäteen mitä kaikkea aion kysyä Kimmolta, joka on talon pääasiassa itse rakentanut, mutta päästyäni sisälle taloon, talo vei kirjaimellisesti mukanaan ja pää tyhjeni järkevistä kysymyksistä. Talon ihastelu vei mukanaan!

Modernista kodista tulee liian usein mieleen kylmä ja kolkko paikka. Sofian ja Kimmon koti oli oiva esimerkki siitä, miten modernista mustavalkoisesta kodista saadaan kodikas paikka.Koti oli älykoti ihan syystä ja perheen ratkaisut saivat ihastusta. Jos vaikkapa paljun voi laittaa päälle jo työpaikalta kännykällä, niin moneen pieneen mieleen herää kysymys, että : "Miksei meillä?" Älykodin kaikki mahdollisuudet eivät toki ihastuttaneet minua henkilökohtaisesti, kuten vaikkapa kaiuttimet ulkosaunassa, mutta tämän perheen toiveisiin ja tarpeisiin ne vastasivat. Tai sitten olen jo liian vanha ymmärtääkseni tämän asian hienouden. Selkeästi jopa jonkun toisen kodin saunan kaiuttimet voi kääntää ikäkriisiksi! Ihmeellisiä ovat ikäkriisien polut :-P.Harkkoja oli käytetty myös kodin sisätiloissa sisustusmateriaalina.Sofian ja Kimmon makuuhuone oli kodin tiloista suosikkini. Moderniin kotiin oli tuotu hyviä yksityiskohtia, mitkä tekivät tilasta juuri perheen näköisen tilan. Parasta näissä Asu&Elä-kohteissa oli juuri se, että pääsi tutustumaan oikeisiin kohteisiin, eikä vain tätä tapahtumaa varten sisustettuihin kaupallisiin mallitiloihin. Lisäksi on aina ihanaa kohdata aidosti taloistaan, rakentamisesta ja sisustamisesta innostuneita ihmisiä.Jo edellisessä kohteessa olin huomannut, että järjestelmäkameran akku ei kestäisi koko reissua, niinpä koko vekottimen akku sanoi heipat minulle vaihtaessani järkkäriin parempaa putkea kissan kuvausta varten. Tässä teille nyt tämä huonompi kuva :-). Mikäli en olisi jumittunut kuvailemaan kissaa Lennolin päiväpeiton päällä, niin olisin saanut mahdollisesti ikuistettua teille vielä Kimmon kokonaan itse rakentaman keittiön, mikrobetonista tehdyn työtason, mistä nousee liesituuletin kauniisti ylös tai vaikka perheen aivan mielettömän siistin kotielokuvateatterin.

 Perheen kotiteatterihuone oli jotain aivan uskomatonta, sillä jopa tilan valu oli tehty erikseen äänieristyksen vuoksi ja Sofia vakuutti, että kun tuplaovet laittaa kiinni, niin oven takaa ei kyllä kuulu mitään toiselle puolelle. Tila oli elämyksille ja hienoa, että tämäkin perhe oli lähtenyt tekemään kodistaan elämystä mm tämän tilan avulla. Lasten huoneesta on nähtävissä yksi kuva blogin Instagram- tilin @siskonpaneelisoppaa  kuvissa ja perheen äidin uuden Instagram - tilin löydät nimimerkin @kotoilu alta, joten kipin kapin sinne seurailemaan kodin eloa.

 Usko tai älä, mutta minä sisustin juuri joulua kotiin. Miksi ihmeessä tein näin syyskuussa, niin kerron siitä myöhemmin. Mukavia syyspäiviä, muistakaa nauttia ruskasta ja viilenevistä aamuista!

Blogiani voit seurata facebookissa Täällä!