Valaisinrakentelu inspiroi!

 
Valaisinrakentelu on melko koukuttavaa . Meillä on kotona testattu erilaisia valaisinrakenteluprojekteja ja melkein jokaiseen tilaan on muokattu oman näköisiä valaisimia. Ehdoton tämän hetkinen suosikkini on lypsykoneen osasta muokattu vielä keskeneräinen valaisin, mikä on tulossa ruokapöydän yläpuolelle. Hyvänä kakkosena tulee tuo keittiön hyllyn päällä loistava tunnelmavalaisin, mikä on alunperin ollut traktorin kohdevalo.
 
 
 Me emme juuri osta valmiita valaisimia, vaan aina mietimme mistä esineestä seuraava valaisin tehtäisiin kotiimme. Usein idea valaisimeen syntyy mielenkiintoisesta käytöstä poistetusta esineestä, mille haluamme vielä uuden käyttötarkoituksen. Valaisimen asentaminen ja korjaaminen on sähkötyötä ja kannattaa tarkistaa esim Tukesin sivuilta mitä tavallinen sähkönkäyttäjä voi tehdä sisustusvalaisimille ja miten.
 
 
Lämmöllä suosittelen teille tätä Syty valolle -kirjaa, niin inspiraatiokirjaksi, kuin ohjekirjaksi valaisinrakenteluun. Tämä kyseinen teos arvotaan ylihuomenna Kotopirkkojen Facebook-sivulla, joten olehan paikalla osallistumassa arvontaan! Arvontaan voit osallistua klo 23 asti illalla. Onnea arvontaan!
 
Kotopirkoissa vietetään torstaina valaisinrakentelupäivää, ja esittelemme tuolloin laajasti kotimme DIY-valaisimia. Voit myös käydä inspiroitumassa lisää Syty valolle -kirjan omalla sivulla. Ehkä sinuakin puraisee valaisinrakentelukärpänen.