Makuuhuoneen hurja muodonmuutos!


Puolen vuoden pienten yksittäisiä teemoja koskevien remppapostausten jälkeen on huikeaa vihdoin sanoa, että meidän makuuhuone on valmis. Tässä postauksessa kerrotaan remontin isompia linjoja ja seuraavassa keskitytään makuuhuoneen pienempiin yksityiskohtiin. Mitä pidät meidän uudesta makuuhuoneesta?
Katossa on Colorian PaneeliPro ja lattiassa EXO tartuntapohjamaali, sekä siinä päällä Akvafloor, mistä pidin kovasti myös huonekalumaalina. Makuuhuoneen vanha kaappi on käsitelty samalla yhdistelmällä: Exo + Akvafloor, ja tykästyin kovasti lattiamaalin muodostamaan kovaan pintaan vaatekaapin pinnassa. Makuuhuoneen kruunaa pontatuista uusista lattialankuista, sekä vanhasta lankkulattiasta itse koottu pylvässänky. Sängystä saatan kertoilla vielä myöhemmin lisää.


InHouse Designiä saa kiittää monesta, heiltä toivoimme sisustussuunnitelmassa apua lähinnä värisävyihin, mutta saimme samalla paljon muitakin kivoja vinkkejä tilaan. Paikka puolipitoisille vaatteille oli yksi heidän loistavista ideoistaan, sekä myös lattiaan maalattu räsymatto. Puolipitoisten vaatteiden paikka on tehty siitä nahasta, mikä jäi yli lipaston nahkavetimien teosta ja valkoiseksi maalattu tanko on alunperin rikkoutuneesta katuharjasta. 
Erityisen ihastunut olen muuten noihin suoraan sisustussuunnitelmasta poimittuihin värisävyihin. Kaapin puuterinen värisävy tulee kauniisti esille valkoisesta hirsiseinästä, mikä on maalattu itsesekoitetulla munatemperalla.


Colorian Greenlinellä pönttömuuri sai mustan ilmeen. Greenline on oikeasti öljypohjainen ja lisäksi täysin muoviton, joten se on aina turvallinen valinta kotiin. Ai, että onko tämä vanha kuva, kun julkaisen jouluaiheisia kuvia lokakuussa? Ei suinkaan, vaan tämä on yksi joulufiilistelykuvista, mitä otin jo näin etukäteen Kotiblogin joulunumeroa varten.


Kertauksena uusille blogini seuraajille, nyt tulee kuvia siitä miltä makuuhuoneemme näytti keväällä remontin alkaessa.


Olin jo nolouksissani ehtinyt poistaa huonekalut tilasta ennen kuvia, sillä en halunnut esitellä aiempia väliaikaishuonekaluja, mitkä olivat käytössä makuuhuoneremppaa odottamassa. Seuraavaksi esittelen teille todennäköisesti lastenhuoneen remonttia. Tämä kuitenkin vasta pitkälti ensi vuoden puolella ja silloin sukelletaankin taas alapohjan uumeniin ja tutkitaan seinienkin rakenteita ja muita enemmän työllistäviä juttuja.


Pönttömuurin kauneudestakin varisee osa hohtoa pois, kun se yhdistetään auringon kellertämään puulattiaan ja puukattoon, palapeileihin, sekä aikoinaan niin trendikkääseen leveään boordinauhaan katonrajassa. Kaikista pinnoista oli jo ehtinyt kauneus haihtua vuosien saatossa, sillä valinnat eivät olleet kovin ajattomia ja oli aika päivittää makkaria. Kaikista makuuhuoneen muutoksista löytyy blogipostauksia viimeisen puolen vuoden ajalta, joten jos jokin asia kiinnostaa, niin siitä saattaa löytyä lisätietoja aiemmista postauksista. Vastailen myös erittäin mielelläni kysymyksiisi!

Täällä herkutellaan raakasuklaalla näin sunnuntaiaamun kunniaksi. Todella täyteläinen suklaaelämys ei ollut niin lasten makuun, mikä tarkoittaa enemmän herkkuja meille aikuisille. Näihin voit tutustua Goodion nettisivuilla. Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita myös sinulle! Nähdään makuuhuoneen yksityiskohtien parissa ensi viikolla.


Mikäli pidit blogini sisältöä mielenkiintoisena, niin käyhän tykkäämässä myös blogini Facebook-sivusta TÄÄLLÄ.