Vähän komiampaa tupaa katsomassa!


Olimme tutustumassa Joupin Vanhaan tupaan. Aivan upeaa miten näitä vanhoja taloja herätetään henkiin ja vielä niin hienolla tavalla. Talo toimii vuokrattavana juhlatilana.



Sisältä löytyi aivan oikealainen tunnelma. Taloa ei oltu vain remontoitu, vaan sitä oli entisöity.



Katseeni kiersi pienissä tärkeissä yksityiskohdissa, kuten vaikkapa oikeissa vanhan ajan paperitapeteissa, mitä Pihlgren & Ritola painaa alkuperäisten vanhojen tapettimallien mukaan. Kauniit ja sirot Domus Classican sähkökalusteet täydensivät viimeistellyn ilmeen.



Alakerran isossa tuvassa oli vanha savirappaus seinissä ja se oli maalattu itse tehdyllä maalilla. Miten hienoa, että joku muukin hörhö sekoittelee itse sisämaalejaan! Kerronkin täällä blogin puolella ihan lähiaikoina lisää omista maalitestauksistani.



Komiat Hetket tarjoili meille herkullisen lankkumenyyn, mitä suosittelen lämpimästi, sillä jokainen lankun ympärillä ollut löysi omat suosikkinsa. Seurusteluruokana tuo lankku oli loistava valinta Vesalta meille.

Tämä sama loistava pitopalvelu oli viime syksynä meidän navettahäissämme ja voi miten hienosti kaikki sujuikaan. Vieraat viihtyvät loistavasti Komiat Hetket ohjelmapalvelun järjestämissä lajeissa ja puukonheitto on kovasti pidetty laji vieraidemme keskuudessa. Lisäksi ruoka oli melko täydellistä.  Juuri huomasin, että yrityksen pitopalvelusivulla olikin tuttu kuva meidän häistä :-). Hauska ylläri!



Toivotimme tilaisuudessa tervetulleeksi myös uudet SObloggaajat. Kiva saada uutta vauhtia tähän alueelliseenkin blogitoimintaan näiden uusien blogien myötä.