Lastenhuoneen remontin haaveilua.


Meillä on lastenhuoneen remontin pohdinnat kuumimmillaan. Erilaisia ajatuksia kerätään, Pinterest laulaa ja minä nautin tästä vaiheesta, kun kaikki on vielä avoinna ja voi herkutella inspiroitumalla milloin mistäkin. Keräsin pienen mukavan kuvakokoelman viime kesän asuntomessujen lastenhuoneideoista. Tervetuloa katsomaan!
En kaikista kuvista enää tunnista, että mikä kuva on mistäkin kohteesta, joten poimin vain sieltä täältä eri tavalla mielenkiintoisia kuvia lastenhuoneista. Tässä kuvassa pidän tästä sängystä ja sen talon mallisesta yläosasta. 


Asuntomessujen kuumaa lastenhuoneirtaimistoa oli myös nämä lelupussit. Hauskoilta ne näyttivät noin kauniisti aseteltuina, mutta näen ne realismia huokuvissa ajatuksissani meidän lastenuoneen lattialla hieman vähemmän kauniisti esillä.


Ekologisessa Nuukassa oli tehty hauska pieni maja lastenhuoneen katonrajaan. Tämä voisi olla jokaisen pienen pojan unelma jos vain huoneen korkeus riittää.


Tämä lastenhuone on vain niin hersyvän ihastuttava, vaikka itse toivonkin hieman eri tyylistä lopputulosta. Tämä huone on ihastuttanut monia, sillä jo kun laittaa googleen lastenhuone, niin pompahtaa useita kuvia samasta huoneesta ja vieläpä samasta kuvakulmasta :-D.


Tämä lastenhuone on taas täydellinen täysin erilaisella tavalla kuin edellinen. Tämän kohdalla voi ihastella harmoniaa ja seesteisyyttä. Tila huokuu laatua ja rauhallista tunelmaa.


Tässä lastenhuoneessa olen bongannut kivasti kulutusefektejä pintaansa saaneen kaapin.  Nuo tiipiiteltat ovat kovin trendikkäitä lasten huoneen kalusteita tällä hetkellä. 


Tässä pehmolelussa on sitä jotain! 
Yksi viime kesän asuntomessublogeista jatkaa edelleen bloggaamista ja tekee sen tyylillä. Lämmöllä suosittelen kurkistamaan Elinan Markki -blogiin.

Meillä on lastenhuoneen remontti juuri alkamassa tai oikeastaan jo alkanut ihan kevyesti ja huonetta tyhjennetään remontin alta. Ensi viikon torstaina on ohjelmassa jotain todella jännittävää remontin tiimoilta ja kerron siitä lähiaikoina. 

Energistä vuoden alkua kaikille.