Siskonpaneelisoppaa vierailee uudessa tyylikkäässä kodissa.


Nyt pääset tirkistämään kanssani aivan uuteen ihastuttavaan kotiin. Pariskunnan ensimmäinen omistusasunto paljastui hyvällä maulla suunnitelluksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Näytän teille pieniä paloja siitä, mitä tämän oven takaa löytyy.Tämä koti oli kauniisti itse suunniteltu kokonaisuus ja nautin kodissa vallitsevasta pelkistetystä, jopa minimalistisesta tyylistä. Toki kodin pelkistettyyn ilmeeseen vaikuttaa myös se, että taloon oli juuri päästy muuttamaan. Silmä lepää tälläisessä helposti siistinä pidettävässä kodissa, missä ylimääräiset tavarat on karsittu pois. Tästä innostuneena taidan käydä omankin keittiön läpi ja siirtyä mystisesti keittiön tasoille ja kaappien päälle asumaan muuttaneet tavarat pois silmistä. 

Tämänkin keittiön keittiökalusteet on kilpailutettu eri paikoissa ja tilattu lopulta Mustalammin puutyöltä Jalasjärveltä, vaikka tämä koti ei sijaitse edes Etelä-Pohjanmaalla. Sama yrityshän teki meidän keittiön kilpailutuksen kaksi vuotta sitten ja saamaani hintatasoon tyytyväisenä kirjoitin aiheesta TÄMÄN blogikirjoituksen.Olohuone jatkaa vähäeleistä linjaa. Kodin takka tuo heti kodikkuuden tuntua, mutta on myös mukava lisälämmönlähde talvipakkasilla. Näin kauempaa katsottuna olohuoneen takaseinä on valkoinen, mutta vasta seuraava kuva paljastaa totuuden. 


Takaseinä hohtaakin kauniisti ja eri kiiltoasteet tuo kuvion kauniisti esille. Tapetti on Sanduddin Rolleri 8, 5208-1.Perheen seurallinen kissa nousi sängylle tarkkailemaan tilannetta. Oikeasti lapsille iski levottomuuskohtaus, mikä kesti läpi koko vierailun ja näin ollen kissa siirtyi lopulta sängyn alle lepäilemään ja perheen koiranpentukin villiintyi täysin. Näin ollen kuvista välittyvä rauhallinen seesteinen tunnelma on suoraan sanottuna valheellista.


Vessan allas antoi mukavan persoonallisen ilmeen tilalle ja toimi katseenvangitsijana.


Pienistäkin saunoista tulee mukavan ja viihtyisän näköisiä hengähdyspaikkoja muotolauteiden ja hyvien kontrastien ansiosta.Yksi tila oli voitu jättää pelihuoneeksi ja tämän tilan takaseinältä löytyi Sanduddin mustavalkoinen Helsinki- tapetti.Silloin, kun värejä käytetää vain vähän ja harkitusti, niin ne pienet väriläiskät nousevat ihan eri tavalla edukseen esille.Nautittiin todella herkullista mustikkapiirakkaa. Mikäli sinun mustikkapiirakkasi on vielä tekemättä, niin tätä Elinan tekemää herkullista  Ruususuun mustikkapiirakkaohjetta kannattaa testata. Tässä tarvitsemasi ainekset:


Tarkemman ohjeen löydät TÄÄLTÄ!


Kodissamme remontti etenee taas melko tasaisesti eteenpäin. Joka ilta tapahtuu pieniä asioita ja pikku hiljaa makuuhuone alkaa muuttamaan muotoaan. Yleensä olen aina halunnut remonteissa kaiken tapahtuvan nyt ja heti, mutta tämän makuuhuoneen kanssa kaikki on tapahtunut rauhallisen hitaasti, eikä hidas työtahti ole häirinnyt millään tavalla. Onko meistä nyt tosissaan tulossa elämäntaparemontoijia, kun keskeneräisyydetkään ei enää häiritse ja olemme siedättyneet keskeneräisyyteen. 
Makkarikuvia tulossa ja sinne on valikoitunut myös puoliksi vahingossa Sanduddin tapetit !

Kesäterkuin,
Tiina