Makuuhuoneen hirsiseinät esiin, remontti etenee.Tästä kaikki alkoi keväällä, kun makuuhuoneen remonttia aloiteltiin.Olisimme jättäneet ulkoseinät levypinnalle, mutta seinän välistä löytyi kerros foliota ja tämä oli ehdottomasti poistettava. Jossain vaiheessahan on ollut tapana laittaa foliota pattereiden taakse, mutta meillä tuota foliota oli koko ulkoseinän alueella. Väärä materiaali väärässä paikassa.


Hirsien välit oli tuttuun tapaan tasoitettu sahanpurun ja liiman seoksella, ja tätä samaa tasoitetta on löytynyt joka huoneen hirsien väleistä. Aivan ihania nuo hirsiseiniin meidän löydettäväksi jätetyt viestit. Tässä Hugon jättämässä viestissä kerrotaan, että hän on tapiseerannut seinän uudelleen 10.12.1942, eli kaksi viikkoa ennen jouluaattoa, jatkosodan aikana. Todellista historian havinaa.


Vasta nyt keksimme miten tuon täyteaineen sai helposti poistettua hirsien väleistä. Silikonisaumanpoistaja oli kuin tehty tuon vanhan teeseite-tasoitteen poistamiseen.


Pölyä, likaa ja työtunteja.


Hirsien puhdistuksen jälkeen pääsimme maalaamaan, tai minä pääsin maalaamaan. Tällä hetkellä, kun mieheni on murtanut jalkansa, niin minulle jää enemmän raksavuoroja ja miehelleni enemmän lastenhoitovuoroja. Toinen edellä mainituista tehtävistä on enemmän rauhallista, hiljaista ja terapeuttista puuhastelua ja toinen sitten vähän vähemmän rauhallista ja rentouttavaa.Nyt tulee InHouse Designin Ulla-Helena kuvioihin. Iloinen Ulla-Helena kävi meillä vierailulla ja koska meillä ei ole tällä hetkellä missään itse valitsemaamme tapettia näkyvillä, niin tehtävämme on kertoa Ulla-Helenalle, että minkä tyyliset tapetit meitä yleensä miellyttää.

Tapettijutuilla jatketaan huomenna! Mukavaa, kun seuraat kotimme remontin etenemistä.