Terassille uusia kalusteita ja miehen palikkatesti.
Betonitonttu valvoo uusien Ekokalusteiden käyttöä. Kaksi mustaksi petsattua mäntyistä Ekotuolia ja Lilli -pikkupöytä kotiutui meille kesän alussa Ekokaluste.fi:stä. Terassi alkaa vihdoin olla lähempänä viihtyisää keidasta, jossa viihdytään. Tähän asti terassi on enemmän toiminut raksakatoksena ja lyhyen ajan myös vihkipaikkana. Terassi on nyt huollettu ja viihtyisät mukavat kalusteet, viherkasvit ja räsymatot saavat  meidät toivottavasti useammin istahtamaan terassille ja rauhoittumaan lakeuden äärelle.


Tuolit olivat juurikin niin mukavia istua, kuin olin kuvitellutkin niiden olevan. Seinäjoen asuntomessujen bloggaajatapahtuman perusteella nämä ovat todellakin puutarhakalusteiden kuuminta hottia. Useassa asuntomessukohteessa oli juurikin näitä tuoleja ja vieläpä muutamassa kohteessa trendikkäästi mustana.


 Ekokaluste.fi:stä voi ostaa myös tuolien omia niskatyynyjä, mutta tässä solmin meidän tuoleihin Jokipiin Pellavan Liituraita -saunatyynyt hamppunarulla niskatyynyiksi.


Tuolit siis kootaan itse ja mukana tulee ohjepiirros. Lilli-pöytä tulee valmiiksi koottuna kotiin. Mies otti haasteen vastaan ja tarttui meillä palikkatestihaasteeseen. Mikäli hahmotuskykysi on puutteellinen, niin joitain tuoleja voi myös tilata 10e lisähintaan valmiiksi koottuna.


Mitä isot edellä, niin sitä pienet perässä. Nämä tuolit ovat pelkästään puuta ja narua, joten ne sopivat hyvin jopa nojatuoleiksi saunaan.


Terassille tuli jotain muutakin uutta, nimittäin tee se itse - lapsiportit. Lapsiportit ovat sekä lapsien, että koiran kannalta helpotus. Nämäkin ovat olleet meillä to do -listalla jo pitkään, mutta aina on ollut jotain tärkeämpää. Huomasimme käytöstä poistetun pinnasängyn päätyjen olevan täydellisen kokoisia juurikin noihin terassin kulkuaukkoihin ja meillä olikin käden käänteessä hienot puiset lapsiportit terassilla.Terassin öljyämisen, lapsiporttien askartelun ja kalusteiden kokoamisen jälkeen voikin hetken aikaa vain olla tyytyväinen lopputulokseen ja nauttia isosta terassista ja hyvistä maisemista. Voi jopa nauttia kupin kahvia ja selata Kinuskikissan uutuuskirjaa, jos saa rauhallisen hetken lapsiperheen melskeissä.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Ekokaluste.fi:n kanssa.

Terveisin,
Tiina