DIY-kodissa vierailulla.

 
Sain kahvittelukutsun Saltunraitille ja koska minulle oli jo muodostunut käsitys siitä minkälaiseen DIY-taivaaseen tässä oltiin astelemassa, niin minähän otin kameran matkaan. Eihän tämmöistä voi jättää dokumentoimatta! Heti pihalla törmäsin tonttutehtaaseen.
 
 
 
Eteisessä se jo tapahtui: lukittauduin hölmösti paikoilleni ja vain imin itseeni kaikkea inspiroivaa ja kekseliästä. Kuvassa on eteisen lasioveen tehty jo jouluista tunnelmaa, paljastankin siitä vain osan sillä postaus on varmasti vielä tulossa tästäkin aiheesta. 
Eteisen valkoisesta lautaseinästä löytyy koordinaatit.


 
Mikä ihana postilaatikko!


 
Mielettömän suloiset pienet mökit saavat "patterituikut" sisäänsä ja menevät lapsen myyjäisiin. Olisin voinut ottaa koko kylän noita itselleni.


 
Rohkeaa sisustusta, kivoja ideoita.
 

 
Tämä betonitähti on oikeasti melko kevyt, se on nimittäin sisältä superlonia ja vain päältä betonia.
 
 
Kynttilöiden joukosta pilkisti betonitimantti.
 

 
Lasten leikkihuoneen  matto nauroi väreillään.
 

Lastenhuone ja asukastaulun kekseliästä uusiokäyttöä.
 

 
Ihania ideoita ja yllätyksiä oli joka puolella , kuten tämä pieni ovi lastenhuoneen nurkassa, mistä pienet ihmiset mahtuvat kulkemaan. Tässä todellakin oli vain murto-osa kaikesta kokemastani. Tätä kotia ei voi edes sovittaa yhteen postaukseen!
 

 
Viimeisenä tarjoilut, joista Annan itsetehtyjen marenkien kanssa kilpaili tämä Saltunraitin lohipiirakka. Kannattaa testata, oli ihan sikahyvää! Huikeaa, kiitos Anna!
 
Blogiini asensin tuon seuraajapalkin, joten nyt voit liittyä myös seuraajakseni. Tätä mahdollisuutta ei ole ennen blogissani ollut, joten käykäähän nyt liittymässä, niin saadaan nuo numerot naurettavalta tasolta siedettävälle ;-).
 
 
Meillä oli hauska bloggaritapaaminenkin, mutta siitä lisää lähiaikoina. Muista , että tykkäämällä Siskonpaneelisopan facebook-sivusta näet jatkossakin loistavia DIY-ideoita. TÄSSÄ LINKKI!