Helppoja DIY-hommia ja metsäretkeä.


Kotopirkot saivat tilaisuuden iskeä kyntensä kiinni Green Craft- kierrätysmateriaaliin , yhteistyössä Dafecorin kanssa. Materiaalia on levyinä ja eri levyisinä nauhoina ja on valtavan näppärää laiskan naisen materiaalia, sillä ompelukoneen virittäminen iskuun ei ollut ollenkaan välttämätöntä. Tosin hieman ompelin saumaa koneellakin, mutta esimerkiksi reunojen huolittelu oli täysin tarpeetonta tämän materiaalin kanssa.


 Saatiin mukava haaste ja aiheiksi saimme #yhteiseloa, #retkellä ja #ulkoilmassa tägäykset. Kolmen naisen ja kolmen lapsen voimin suuntasimme eväsretkelle laavulle.

 Muutama sananen vielä itse materiaalista, nyt kun sitä on päässyt hipelöimään oikein ajan kanssa. Jämäkkä huopalevy on perusväriltään harmaata ja siinä on eri värisiä sattumia runsaasti siellä täällä. Ihmeen moneksi tämä materiaali kuitenkin taipui ja oli omiaan myös ulkoilukäytössä villan loistavien ominaisuuksien ansiosta.

Mikä sen parempaa, kuin mukava hetki ulkoilmassa hyvässä seurassa makkaraa ja vaahtokarkkeja grillatessa.


Voitte vain kuvitella miten paljon nopeampaa on työstää materiaalia, mistä kankaan reunoja ei tarvitse huolitella ollenkaan. Tuloo kuulkaa valmista nopiaan!


Kotona kori muuntui pesäksi sukankutimelle. Soma keskeneräisten DIY-projektien kori.
Mikäli innostuit itse materiaalista, niin Taitoyhdistyksiltä saa materiaalia ostettua ja alla olevasta kuvasta näet omaa toteutusvinkkiäni punottuun huopakoriin.


Minulle on tämän materiaalin myötä herännyt paljonkin ajatuksia materiaalin käytöstä ja tätä tullaan mahdollisesti näkemään tulevaisuudessa myös meidän makuuhuoneessa, kunhan remontti etenee sinne asti.