Seinäjoen asuntomessujen ennakkotunnelmia.

 
Vietimme sisustus- ja raksablogien kanssa ihanan lauantaipäivän Seinäjoen asuntomessualueella. Ruokaa, juomaa, naurua ja laulua. No okei, laulun kohdalla vähän liioittelin.
 
 
Rakennusliike Sarkoa sai meidät viihtymään talo Nixissä.
 
 
 
Virpi Mäkisen esillä oleva taide sai meidät ihastumaan. Virpiin voit tutustua myös blogissaan Keltainen keinutuoli. 
 
 
 
Suunnistimme kierroksen minulle kiintoisampaan taloon : talo Nuukaan. Talon hengittävät rakenteet ja ROSSIPOHJA tekivät minuun suuren vaikutuksen ja mielessäni taputin lujaa talon isännän kertoessa talon materiaalivalinnoista. Talo Nuukan tarinaa voit seurata talon omasta blogista TÄÄLTÄ.
 
 
Hurraa! Vihdoinkin joku joka todella ymmärtää käyttää oikeita materiaaleja rakentaessaan uutta taloa. Harvinaista herkkua päästä tämmöiselle työmaalle.  Tsempit ja peukut rakentamiseen. Ehkä rakentajapariskunnalta haluaisin vielä kysyä, että miksi juuri selluvilla eristeeksi, miksei vaikka purua tai pellavaa?
 
 
Ihana, vaaleanpunainen söpöys ja vieläpä hauskalla ulko-ovella. Tämä kohde oli täysin valmis ja odotteli vain messuja.
 

 

Kyllä minäkin pitäisin tästä kauniista ja ylellisestä, vaikka tämä ei ihan minun näköistä olekaan.
 
 
Talon omistajan hevosharrastukselle on muokattu taloon erillinen sisäänkäynti ja satulahuone.


 
Kiitos Kaarina, kun otit meidät vastaan. Kaarina kirjoittaa myös blogia: Asuntomessuheppailua.


 
Pyrähdimme seuraavaksi Kastelli- taloille ja Tero esitteli meille Korian ja Kaarnan.
 

Mitä ikinä tuo läpinäkyvä materiaali onkaan, niin aivan loistava idea. Mikäli joku tietää , että mitä se on, niin valaiskaa minuakin!
 
 
Luonto ympäröi kauniisti aluetta.
 
 
Kiitos Tero ja Kastelli-talot!
 
 
Vilautan teille vielä henkilökohtaisen ennakkosuosikkini eli KimaraKatariinan.  Tätä pohjalaistaloa emme tällä kierroksella päässeet sisältä kurkkimaan, mutta katsokaa nyt noita ikkunanpuitteita! Mikäli mieheni huomenna innostuisi tekemään meille samanlaisia ikkunapuitteita, niin en alkaisi estelemään.
 

 Päivä on ohi ja illasta on vielä aikaa uppoutua muihin ihanuuksiin mihin tutustuimme: Lapuan Kankureiden ihanan pehmeisiin keittiöpyyhkeisiin, LuinSpa ja ylellisen paksut ja pehmoiset pyyhkeet sekä Sarkoan sisustushenkarit.


Facebook-sivustani pääset tykkäämään TÄSTÄ!