Kotimme pieniä yksityiskohtia, olkaapa hyvät!


Sitten niihin pieniin asioihin, mitkä tekee meidän kodista meidän kodin. Viime postauksessa aloiteltiin vähän isommilla pinnoilla ja nyt mennään pienempiin yksityiskohtiin. Pystymuurin valurautaiset vanhat luukut, on ehkä kaunein asia meidän olohuoneessa. Hirret on olohuoneessa ja ruokailutilassa käsitelty Colorian öljyvahalla , mikä jättää kauniin läpikuultavan mattapinnan ja on ylimaalattavissa myöhemmin, lisää kuvia hirsistä näkyy viime postauksessa.


Keittiön vitriinin ovena toimii vanha ikkunan poka. Kierrätys on aina hyvä juttu!

Rakkauteni värilasiin. 
Pantonen vuoden värit ovat hyvin murretut ja pastelliset vaaleat sinisen ja punaisen sävyt. Käyhän linkistä kurkistelemassa, mikäli et vielä ole tutustunut. Vuosi näyttää tuleeko niistä sisustuksen tämän vuoden kuumimmat värit.


Lisää valurautaisia vanhoja luukkuja, joissa historian havinan voi melkein aistia.


Viimeisin rakkauteni eriparituolit ovat nyt hetkellisesti arkun päällä jemmassa. Pieni mies kiinnostui liikaa tuolikiipeilystä.Viime postauksen kommenteissa lupasin tarkempaa kuvaa näistä lampuista. Kupuna toimii vanhojen loisteputkivalaisimien kupuja.  Kuvut ovat ennen olleet vaakatasossa ja niitä on ollut kaksi yhdessä lampussa, mutta omiin lamppuihin käänsimme kuvut toisin päin ja käytämme niitä yksittäin, narujen varassa roikkumassa. Jokaiseen kuvun sisässä roikkuu kaksi lamppua. Näistä tulossa parempaa postausta, kunhan ne ovat täysin valmiit.


Meidän siivouskomeron yläpuolella oli pitkään taulu Meirän koti- tekstillä. Nyt siihen kotiutui Saltunraitin Annan liikennemerkki ja minusta on todella hauskaa, että siivouskomerollamme on aukioloajat. Turha hakea imuria arkena viiden jälkeen!


Lisää valurautaisia luukkuja. Joissain asioissa ajan patina saa näkyä.


Ups! Onnettomuus!Vanhoja pitsilakanoita. Olen viimeiset kuusi vuotta suosinut kotini verhoina vain ja ainoastaan vanhojen pitsilakanoiden käyttöä, eikä muutosta ole näkyvissä.

Tulossa tarinaa siitä, miten pakkasten keskellä ei ole ihan niin herkkua asua vanhassa talossa ja mitä sitten tehtiin ja miten siitä kaikesta selvittiin!