Poronsarvia, höyheniä ja villaa, eli aitoja materiaaleja.


Meille on kotiutunut ihania materiaaleja, mitä tullaan hyödyntämään makuuhuoneemme sisustuksessa. Valmista jälkeä tuskin nähdään ennen ensi syksyä, mutta koska olen jo niin Rakastunut näihin materiaaleihin, niin pitäähän näitä ilonaiheita esitellä täällä blogissa.


Kauniita, siroja ja muodokkaita poron sarvia, joihin olen enemmän kuin tyytyväinen. Näiden ostaminen oli aika jännittävä projekti, sillä ystäväni kautta tilatessani, minun piti ilmoittaa kiloissa, kuinka paljon poronsarvia haluan. Tilatessani kaksi kiloa poronsarvia, minulla ei ollut juurikaan käsitystä saisinko kaksi vai kymmenen sarvea. Lopulta sarvipussista ilmestyi kahdeksan sisustuskäyttöön täydellistä sarvea. Näitä tulee makuuhuoneen valaisimeen ja mahdollisesti muuallekin makuuhuoneen sisustukseen.Herkkiä, kevyitä ja mustanpuhuvia höyheniä. Ehkäpä kollaasi näitä lasin alle?Green Craft -villahuopaan tutustun parhaillaan ja ajatus tästä kierrätysmateriaalista osana makuuhuoneemme sisustusta vain vahvistuu. Ihanan helppo materiaali! Tästä materiaalista kerron lisää ihan omana juttunaan 1.2. julkaistavassa postauksessa.
Käykäähän kurkistamassa miten kauniisti Kotohippusia -blogissa puhutaan meidän kodista tämän päiväisessä postauksessaan. Kotohippusia - blogilla on myös omat Facebook-sivut , mitä kautta blogin seuraaminen on helppoa, joten käyhän tykkäilemässä.
Ihanaa viikonloppua sinulle! Nähdään sunnuntaina, jolloin saatan ihastuttaa sinutkin yhteen käsityökirjasuosikkiini ;-).